Awe..<3

Idag bär det av till väla med min sambos bror. Han kommer och hämtar oss vid 12 tiden. Vi ska köpa en födelsedags present till hans söta lillasyster som fyller 5år. Vi ska ner till dom och fira henne på söndag. Ja annars hade jag tänkt köpa en tröja/klänning idag. Kul o ha nu när man gått ner lite. Ska även in på ikea och köpa en golvlampa för 99:- skit snygga är dom. Så blir lite blandad handling idag. Men ska bli skönt o komma ifrån den här skit hålan! Usch igår när vi satt vid datan kom det upp att vi hade fått en trojan. Hur jävla kul var det då! Men älsklingen stängde av datorn och startade om den sen gjorde han virus sökning hela natten. Men det visade att där inte var några hot på datorn, så det får man hoppas. Fast vi ska inte betala några räkningar på denna datorn, vem vågar riskera att någon tömmer våra konton!

Vad ska ni hitta på i helgen?

// Mia




Sötnötarna..<3<3

Kommentarer
Postat av: Yohanna

hehe okej ^^

Jo bara bra =) sj?

2009-08-08 @ 10:48:21
URL: http://yohannasliv.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag jobbar denna helgen men mådde riktigt illa igår så blev en sen natt / morgon för Spinken fick hjälpa mig när han var färdig med sin runda.



Vi ska försöka bli färdig med ena sovrummet i lägenheten, lägger ut bilder i bloggen senare idag kanske :) Ängelholmsgatan 35 bor vi på, förbi stationen och mot sibylla typ. Kram

2009-08-08 @ 11:54:30
URL: http://faitaccomplit.blogg.se/
Postat av: I M B E R P L U V I A *

Åh, den snygga vita golvlampan? Älskar dom! Dock har kattafan rivit sönder vår, nåja går ändå att ha.. Var också på Väla, var ett par som köpte vår barnvagn, fick pengar för bensinen såklart =)

2009-08-08 @ 20:12:54
URL: http://imberpluvia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0