Ett Salladsblad!

Ja det är vad jag skulle behövt leva på i några månader. Men som jag vet aldrig kommer att ske. För jag är Nog världens största GOTTEGRIS!
Men ska försöka vara lite nyttig idag, men hallå det är lördag och hur lätt är det igentligen! Har ni några bra nyttighets tips? Dock inga dieter eftersom jag ammar fortfarande! Vilket påverkar Nova.


Händer senare!
Idag så ska jag övningsköra igen i Ä-holm men det är väll ingen nyhet. Tycker det är skit skoj att köra bil. Fan kommer ju knappt kunna hålla mig hemma i början när jag får mitt körkort! Men men nu närmar allting sig! längtar och hoppas jag klarar det! Nä nu ska jag och min Nova min Nova äta lite frukost. Så denna dgen börjar rätt iallafall!


Dagens fråga!

Vilket är ert favorti klädesplagg?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Sv: Ja visst var dom :P Sånna som man blir helt vindögd av. :D Blir faktiskt lite fest här hemma ikväll, lillen sover hos sin farmor så det ska bli skoj. Man måste ju få roa sig lite fast man är mamma :P Vad händer för er ikväll då?

2009-09-05 @ 15:08:01
URL: http://alvinsmor.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag är också en gottegris. Tror det håller i sig lite från när man var gravid :P Började med en diet i början av sommaren det gick bra i en månad tills sambon fick semester. :) Har inga planer just nu att börja igen eftersom jag bara älskar choklad :P

Det får bli i ett senare liv :D

2009-09-05 @ 15:12:09
URL: http://alvinsmor.blogg.se/
Postat av: hannah

har ett par vänner som kommer och övernattar här ikväll så jag har fullt upp med att städa osv. själv?



jag har faktiskt ett tips på gosaker...

gör egna chips! superenkelt!



ta bara vad du vill, potatis kanske...men det funkar lika bra med morötter,äpplen, rädisor är faktiskt också himla gott. sen skär man dom tunt,tunt (osthyvel funkar utmärkt, akta så du ej slinter bara!) sen doppar man dom i olja (om man vill) sen är det bara att krydda med vad som faller en i smaken och tillsist skjuts in i ugnen på 100 grader i cirka 45 min, beror på hur krispiga man vill ha dom och hur tjocka bitarna blev. pröva, minst lika gott som köpta, om inte godare och nyttigare! :)

2009-09-05 @ 16:10:57
URL: http://epps.webblogg.se/
Postat av: LUCY*

Hej!! Det visade ingenting, vilket vi hoppades på. Skulle verkligen inte orka det just nu, inte min kropp iallafall. Så vi är jätte glada :) Vi hade visserligen också blivit det om det vore tvärtom, vi hade liksom tänkt annorlunda då :) Kram!

2009-09-05 @ 16:18:14
URL: http://lucy.webblogg.se/
Postat av: Amanda & Oscar

Just nu är det leggings, gärna jeansleggings med en tröja/tunika som går över rumpan :)

2009-09-05 @ 16:49:49
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Laila♥

Autosvar: Din kommentar är nu godkänt, tack för din kommentar :) Kram Laila

2009-09-05 @ 17:20:53
URL: http://lailaaziz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0