Morrning!

Godmorgon alla. Just nu så sitter jag vid datorn, kommer nog inte hinna med datorn så mycket idag då vi har en full späckad dag framför oss. Nova sover länge idag ligger fortfarande och sover här sidan om mig & min sambo förbereder sina målar kläder då han ska måla. Idag tänkte jag fota en massa ute på landet & det lägger jag in lite senare. Idag har jag planerat att jag ska gå en riktig lång runda med lillan i vagnen.  Måste få bort min övervikt! :) just nu sitter vi och väntar på att min pappa kommer och hämtar oss så att vi kan åka hem till dem o äta bullar!  Gooottt


Nä nu ska jag sminka mig för han kommer snart o hämtar oss.

Ha en trevlig morsdag<3



Dator Nörd!

Tog nyss denna bilden! Så nu ser ni vad jag hittar på ikväll/natt..


Min pappa & min sambo har planerat in hela dagen imorgon!
Börjar med att min pappa kommer & hämtar oss på morgonen, sen åker vi till fiket och köper bullar. Så ska vi åka hem till mina föräldrar på landet & äta en god frukost. Sedan ska min mamma, min pappa & min kära sambo måla huset. Jag ska ta hand om Nova så blir nog att jag går ner till min mormor en sväng och kanske tittar lite på hästarna , umgås med lillasyster & bara allmänt mysa med livet på landet, vilket jag älskar mer än allt.. Min mellersta syster jobbar så mhenne träffar jag inte förrens vid middag. Sen när dem har målat klart ska vi grilla lite mat och kanske ta ett litet dopp i deras stora pool. Sen på kvällen ska vi hitta på något, fast vad vet vi inte ännu. Så ser vår Mors dag ut. Första mors dag som jag själv är mamma<3<3

Hur ser er MorsDag ut? Vad ska ni göra?

Kramar Mammiseen<3

Bonna tös = Jag<3

Idag så kom min mamma & hämtade oss runt 12 tiden. Sen åkte vi ut mot röstånga. På väg dit så var vägen avspärrad på grund av en bilolycka. Så läskigt med bil olyckor. Men men så vi fick ta ett annat håll. när vi kom hem till min kusin som hade konfirmerat sig så träffade nova lilla Theo.  Vi blev bjödna på smörgås tårta och en mamsig chocklad tårta mmmmmmmmmmm. Sen så har vi bara pratat en massa med släkten. Theoi var riktigt glad över att se nova och ville känna på henne hela tiden.  Sen så efter ett tag så åkte vi hem för nova var riktigt skrikig hela tiden. Hon var så trött och kände att hon inte var hemma.

När  vi kom hem till mitt föräldra hem så satt vi och prata och efter en halvtimme kom min mormor & moster. Sen så gick Mina föräldrar, min syster, jag, älsklingen, nova , min mormor, Min moster o0ch vår lilla vovve Wilma ner till Skäralids national park & fikade först. Fick bli glass och en liten dricka Gott! Sen så gick vi runt sjön och bara pratade.  Det är så himla underbart att alla är samla och att få prata och bara umgås! Jag älskar skäralid & vi är så himla sugna på att köpa hus här ute! Vänta så fårt vi kommer igång med jobb & har körkort då ska vi flytta ut hit! Saknar att bo på landet, Byar & städer är inget för mig inte. Är en riktig bonnatös från början & det är det bästa jag vet<3 Just nu så har min syster, min mamma och min mormor åkt mot ängelholm. Min pappa & min äölskling sitter ute vid poolen och dricker öl & softar. Medans jag och lillan är här inne. Hon ligger med sina leksaker på ett täcke på golvet<3. Ikväll ska vi bara mysa med stora familjen<3 Idag har min mamma tvättat dopklänningen som lilla Nova ska ha! Den är riktigt söt och bäst av allt så har min älskade gammel farmor köpt den till min lilla syster. Så ville ha den istyället för en ny eftersom hon betyder fortfarande så himla mycket för mig och kommer alltid att göra det! Jag älskar dig Farmor helga<3 Ä*lskar även min gam mel mormor Elly. Och tänker på dom varje dag<3<3 Ikväll blir det robinson det var nog finalen ikväll?
Nä nu ska jag gå till lillan för hon börjar snart gråta, sällskaps sjuk precis som sin mamma<3<3<3;)

:

Konfirmation!



Såhär ska man se ut!






Så här ska min älskling se ut<3<3




Sexy<3



Såhär ska vår lilla snäcka se ut!<3<3


Nattinatti<3


Min/vår dag!

Runt 12 tiden kom min moster hem till mig. Hon fyller 29år idag. Så grattis älskade moster<3..Älsklingen slutade super tidigt idag från jobbet var hemma runt 1-tiden. Jag har räknat en massa på oriflame, jag tjänade 600:- på denna beställningen jag skickade in idag. Goa pengar<3 Annars så har det mest varit en väldigt lugn dag idag. Min syster kom hem till oss efter praktiken och softade lite=)..Då passade jag & älsklingen på att gå upp till affären själva medans hon passade lillan. Nä annars så ska vi bara ha en riktig myskväll idag. Nova badade nyss nästan, hon älskar det nu jättemycket. Skrattar och sprattlar vädigt mycket. Förlåt för att jag inte skriver så ofta, men man har ju inte så mycket tid nu längre när man har lillan & hon börjar bli mycket mer spratlig och vill krypa. Lättare o ta bilder än att skriva! =)
Imorgon ska vi på konfirmation till min kusin. Fast vi kan inte vara im kyrkan tror inte nova vill sitta där i 2 timmar. så vi ska istället komma efteråt och äta lite smörgåstårta och lämna konfirmations present..=) Sen ska Nova träffa sin lilla Näöst kusin theo. Ska bli skoj nu när hon är mer medveten. Just nu håller jag på att titta på färjan. Lite kul de skulle ha något sorts rollspel på båten:)

Sen blir det duchen och ikväll ska vi mysa framför tv:n<3

Ha en bra kväll posskram



Grattis älskade moster<3<3


God Morgon:)

Idag gick jag upp 07:00..Var jätte pigg vid den tiden! :) Älsklingen åkte till jobbet vid 7- tiden & min syster skulle praktisera inom vården så hon cyklade runt 07:20. Nu ligger nova och sover själv så vet jag inte vad jag ska göra idag. Ska snart göra min oriflame beställning, fast måste vänta på min moster, mormor  & om där var fler som ville beställa. Vi får se ! Men måste snart beställa för snart är produkterna slutsålda! Oriflame är ju ett av världens största kosmetiks företag finns i nästan hela världen. Så det går åt vill jag lova!

 

Bilder från dagen!



Sleden mamma i pyjamas som städar och donar ;)




Älskade dotter<3 ligger och leker med sina leksaker<3



Älskade Sambo = Dator Nörd!



Mamma<3Dotter ..Jag har klippt lugg idag:)<3



Syskon kärlek- Min syster ska sova här inatt!<3<3



Min syster har piercat kinden:)<3<3



Min underbara sötnöt<3<3 Mamma älskar dig snäckan<3<3



Ego bild till sist haha;)

Hemma=)

Fy fan vad kul jag har haft..=) På 3,5h har jag lärt mig mer än jag lärt mig under hela min livstid om hudvård!  Jag har ju aldrig varit så noga, men nu vet man verkligen mer om olika hudtyper mm. Jag, min mamma, min mormor & en som heter karin var med och så anna var vår "lärare i kursen" Det gick superbra och den 8:e juni ska  vi ha en make up kurs med bara smink. Vi ska lära oss fest make up, brudmake up, vardags make up m.m. Nä nu ska jag kolla på tv. =)


Make up Kurs!

Idag så ska jag, min mamma & min syster gå på Make up kurs inom oriflame. Vi ska lära oss att lägga smink på andra superkul! =) Sen ska vä även lära oss lite om hudvårds produkter<3
Så här kul har man när man jobbar med oriflame! <3 =)


Tisdag!<3

Godmorgon!
Igår så orkade jag inte skriva, min kropp var helt slut, Jag var helt slut. Men men här är lite uppdatering från igår.

Min morgon började på fel sida då jag ville sova och Nova var jätte pigg och skrek! Så det var bara till att gå upp. Sen så pratade jag lite med min pappa, Sen lite med min mamma. Bestämde mig för att gå hem till min mamma en runda med vagnen. (6km/ tar ca 1 timme att gå.) Så det gjorde jag. När jag kom hem till min mamma så mötes jag av alla hundarna vilket var underbart för man saknar dom så himla mycket nu när man inte bor hemma längre! När jag kom in så höll min mamma på att göra vid sig för att hon skulle ner och jobba. Men först så gosade hon lite med Nova sen så åt vi kokt potatis, lax & sås. Det jättegott. Sen kom min pappa hem från arbetet & då skulle jag få åka hem med Nova. Så vi fick skjuts hem. När jag kom hem så kom malin och hälsade på. Hon hade beställt lite oriflame av mig så fick hennes beställning. Sen så kom tesse & Gustav också. De skulle betala Oriflame som de har beställt av mig..=)  Senare fram mot 4 tiden så gick dem hem & då kom min älskade sambo hem. Ussch var så himla läskigt han hade trillat igenom taket på arbetet igår & skadat ryggen, stackars älskling. Så det var till att pyssla om han lite och laga middag och sånt gott. Sen fram mot kvällen kom hans bror och hälsade på, Snällt av hans bror han köpte glass till oss gott..=) Ja annars så hände det inte mycket mer:)



Nova när hon bara var någon dag gammal<3 =)

Godmorgon eller?!

Godmorgon, eller vet inte om den är så god. Regnväder! ja iaf idag så har jag planerat in att jag ska gå ner på gymet en sväng när älsklingen kommit hem. Sen tänkte jag gå och lämna dopkort till Johnny & Malin nu på förmiddagen. Var ett bra tag sen dem såg Nova nu, måste ju hålla dem uppdaterade nu när hon växer..;)
Just nu ligger lilla nova på en massa täcke på golvet, gud kan inte fatta att hon har blivit så medveten på denna korta tiden. Igår blev lillan 11veckor gammal. Känns som om jag födde henne igår. Jag har fått en sån dum känsla att jag redan vill ha ett litet syskon till Nova. Hade varit så himla underbart att få ge henne det. Men sen tänker man lite på den hemska tanken VÄRKAR!! ligga där nerdrågad i sjukhussägen och ha jäkligt ont & kräka sig igenom hela förlossningen. SKRÄMANDE. Men tänker man på den goda stunden då hon kom upp på min bröstkorg & bara låg där och var så himla vacker att man glömde all den smärta man haft. & i det ögonblicket inser man att detta var helt rätt!!! Gud asså jag kan verkligen inte beskriva den känslan man har när man är mamma. Men en sak är jag Stolt över att vara mamma till världens finaste lilla flicka...<3

Nu ska jag kontakta Oriflame så jag kan flytta över en tjej till min grupp. Weeei jag börjar närma mig mitt första måååååål! GRUPPCHEF =)

Ha en bra dag puss o kram


Slappt!

Idag så har jag och älsklingen bara tagit det lungt, fick bli lite Tecknad film idag. Vi tittade på skönheten & odjuret har nog inte sett den sen jag var typ max 7-8 år. Riktigt kul att se den igen. Ett stort plus till den filmen för det är en riktig klassiker..


Övningskört!

Idag så har jag och min kära sombo varit ute o gått med nova i vagen gick nog i någon timmer eller något. Sen så när vi kom hem så började jag laga middag fick bli köttfärsås och pasta. Sen kom Linda,robin, marco & sandra hit. Trevligt.
Nova har också hunnit bada idag myspys! Sen måste jag bara få skryta jag har övningskört med en camaro rs 91:a.
Man känner sig så jäkla stolt över att få övningsköra en sån bil! Nog inte många som får haha.... Nu ikväll så fixade min älskling till äppelpaj så det blir det ikväll också. Nä nu ska jag lägga enerig på oriflame, får fan aldrig nog. Jag bara äls´kar att sälja smink och hjälpa nya människor att börja sälja! Mitt mål är att hjälpa andra att bli framgångsrika inom oriflame. Så är ni 18+ och studerar/jobbar eller kanske bara är arbetslösa och går hemma varför inte börja sälja lite oriflame och få 20% på hela slutsumman ni sålt för varje månad. Det blir väldigt mycket pengar om man bara lägger manken till! :)...Det bästa av allt man betalar bara 50kr i start avgift och man kan desutom gå ur så fort man vill! Man ska inte köpa en massa produktväskor så det slipper man & det är bäst:)..

Skulle ni vara intresserade
så kontakta mig antingen här på bloggen eller på min msn [email protected]



Bild Time!


Här håller Novas gammelfaster henne lite innan min priflame visning ska börja:)


Här är min grupp chef som håller på att packa upp en massa produkter:)


Lite släktingar som var på visning, det kom många fler efteråt :)


Mammas lilla älskling<3


Här omdagen fick jag ett paket i posten. Detta som 'är på bilden.
Så tänkte jag direkt undra vad det är, trodde det var något företag som skickat trosor till mig!


Men så fel jag hade, det var en födelsedags present från handelsbanken. Ett minneskort. Det passade jättebra eftersom jag hämtade min bärbara dator samma dag i affären.


så fin så fin!


Min bästa kompis, vi kommer att arbeta mycket ihop nu när jag jobbar med oriflame;)

Torsdag

Idag såvaknade man runt halv 11, gick upp till min kära sambo som hade tagit upp lilla nova. Sen fick det bli lite god frukost. Sen så har jag och älsklingen varit ute i det fina ´vädret med nova. Det var nog flyg uppvisning ovch de visade lite raggar bilar inne på flyget. Så vi tittadfe lite på flyg uppvisningen samtidigt som vi gick med vagnen.  Jag kan knappt gå utanför dörren utan att näsan och ögen rinner pågrund av den dumma pollen grejen. Jag har aldrig varit allergisk innan så varför just nu?!!!  Ja men får hoppas det försvinner igen med tiden! Just nu tittar jag på tv och lilla Nova ligger bredvidd mig i sängen och nannar. Nu tänkte jag också gå och lägga mig, ha en bra kväll.

Nattinatti :)



Jobbigt!

Usch det är så himla svårt att gå ner i vikt efter en graviditet. Man får ju inte banta eftersom man ammar!



Onsdag!

Jag kan knappt hålla koll på dagarna längre, känns som helg varjedag nu när man är mammaledig. Som tur är sysselsätter jag mig super mycket med min sminkförsäljning nu. Jag är snart gruppchef så det börjar bli väldigt spännande nu!  Jag känner mig som en riktig affärs kvinna & att få hålla på med det jag älskar är den bästa delen av jobbet.  På bara 2 veckor ca har jag oich min mamma tjänat ihop ca 200+  var. Fast nu får man räkna med att vi har precis börjat denna karriären. Min gruppchef som ska hjälpa oss att nå toppen är väldigt stolt över oss nu när vi har kommit igång så himla bra på så kort tid. Längtar tills vår första beställning kommer med posten för då ska jag få ett läppbaklsam med värde av 75:- .. Min första gåva. Sen har jag köpt en bärbar dator, som mitt jobb kommer att betala av kan man säga!

Min vardag har varit rätt lugn idag då jag bara har suttis vid datan, umgåts med min sambo och vår söta dotter. Jag har även hunnit bada lillan vilket hon älskade.Jag funderar på att ta en liten kvälls runda med vagnen! Hade varit riktigt skönt. Idag så var min sambos storebror här, han behövde låna lite pengar, för han passar deras mammas hun & hunden hade slitit sig så kopplet gick i sönder!  Sen har jag pratat lite med min mamma i telefonen vilket jag verkligen uppskattar! Älskar att prata med henne man mår så himla bra efteråt. Ja just nu har jag nattat nova som var skit arg. Men nu får vi hoppas att hon sover i några timmar.  Nä nu ska jag ta en tallrik med lite glass och sylt.


Brist!

kommer inte på vad jag ska skriiiva,  Några förslag?



Min nya älskling<3





Visst är den snygg!


Uppdatering <3

idag så var jag & mamma på OnOff. Det sista jag sa till jimmie innan vi åkte hemifrån var JAG TÄNKER INTE KÖPA EN DYR BÄRBARDATA JAG GER MAX 3000:- ...Det första jag sa till han när jag ringde upp var, jag har köpt en data för 7000:-  och med mobilt brevband i 24 månader kostar den 10779:- ca Opps lite mer än beräknat. Men iaf imorgon så ska vi hämta den..<3 Spännade vill ha den nu!!!

Idag så har jag haft en oriflame visning! Riktigt skoj har det varit. Dels att få träffa alla man känner men även att tjäna pengar kul. Sen bara älskar jag att hålla på med smink! Jag fick ett läppbalsam som är värt 75kr i fösta gåvan. Ska försöka få en god bodylotion i nästa nummer.  Sen så var den en tjej som också ville börja sälja oriflame och det är riktigt skoj. Jag och min mamma har bestämt oss för att gå riktigt långt med detta! Gruppchefer nästa!
Sen är det en massa roliga hudvård och make up kurser!

Någon som vill joina och
tjäna snabba extra pengar?
Få gratis smink?
Fyllt 18 år?

Kontakta då mig pussar

// Mia



Köpa en liten älskling!

Nu ska jag, min mamma & lilla Nova åka och köpa vars en liten älskling till mig och min mamma. Vi ska köpa bärbara datorer ;) Nu ska vi åka lägger in bild senare idag, för när jag kommer hem ska jag fixa inför visningen också :)

pussokram



Oriflame visning at my place!

Imorgon så gäller det girls! Jag ska hålla en oriflame visning hemma hos mig. Ska bli superskoj. Lite krydda till utseendet är aldrig fel & man känner sig så snygg med nytt make up. Någon som vill hålla i ett party där jag kommer hem och säljer oriflame eller kanske någon som är intresserad av att tjäna snabba extra pengar varje månad?
Då kan ni ju skriva till mig.

God natt och sov gott världen!
Pussokram MammaMia


Nu saknar man magen lite :)


=)

Idag så har vi varit och köpt kaffe + filter, kakor. För imorgon ska jag & min mamma ha oriflame visning hemma i min lägenhet. Senare idag så kommer mina föräldrar&syskon hem till oss. De har nyss kommit hem från en Norge kryssning. Härligt o kryssa. Vi ska få min pappas gammla kaffekokare. Det är bra ifall det kommer hit gäster för själv driker ingen av oss kaffe. Usch när vi gick till affären så rann mina ögen och min näsa, tror jag har gått och fått pollen allergi, riktigt jopbbigt. Nä nu ska jag ta och äta något är super sugen på lite glass!

Pussokram


Nystädad lägenhet! =)












Kärlek<3

Nu ska jag gå och lägga mig tillsammans med den här snyggingen;)
Jag älskar dig älskling!
Godnatt alla mina trogna läsare..<3

Pussokram MammaMia


Tyckte ni att rätt låt vann?



Bilder från i fredags!



Det var väldigt härligt väder ute..=)


Min söta underbara dotter som leker med sin lilla Pluto! =)



Stökig lägenhet!



Såhär såg det ut vid vår dator, nu är det mycket finare dock! ;)

En liten Åsikt av mig!

Nu när allting handlar om yttre skönhet måste jag bara få prata av mig lite. Det är så himla irriterande att allt ska handla om det yttre, kollar man på yngre tjejers bloggar så ska de alltid visa kroppen. Antingen en del av brösten  eller halv nakna i någon liten patetisk tröja som dem tror är en klänning. Jag förstår inte varför man vill locka till sig människor genom att blotta sig på det viset. Det roliga är att dem tror att dem är populära medans de vanliga människorna tycker att dem är patetiska. Möjligt vis finns det gamla pedofil gubbar som följer deras bloggar som gillar att se vad de visar. Asså det handlar inte alltid om det yttre & det är väldigt synd att samhället dras iväg mot det hållet. Allt fler yngre tjejer lägger ut halv nakna  bilder på sig själva & visst det är upp till var & en vad dom vill göra men det är synd att det är på det viset!
Sen är det skillnad att lägga ut en fin bild på sig själv normalt klädd utan att trycka upp brösten under hakan!


Skönheten kommer inifrån inte utifrån


Saknar!

Fan nu har mina älskade föräldrar & Systrar åkt på kryssning. Fy fan vad jag saknar o kunna ringa o prata med dem<3 Men dem kommer hem på söndag, känns jobbigt när dem har åkt iväg! De är på väg till Norge<3
Gud vad jag älskar dem..<3 Vi ses på söndag!
 

God morgon!

Just nu sitter Nova i sin babysitter. Hon somnade där, gott.
Själv så försöker jag få med lite fler månniskor i oriflanme gänget. Så är ni intresserade av att tjäna lätta extra pengar kontakta då gärna mig. =)
Just nu har jag fått med 3 tjejer på 1 vecka så det är skit kul. =)

Pussokram


Min dag!

Började med att jag gick upp o gav nova mat, sen har jag städat och suttit lite vid datan. Vid 10:45 kom Novas gammelmormor (Min mormor). Hon passade Nova medans jag cycklade till frisören.
Frisören klippte mig sen skulle jag blondera. Men håret blev jättevarmt så vi fick ta av plasten som jag hade över håret. Så det blev inte så blont som jag hade tänkt mig. Men men det blev rätt bra ändå, allt var bättre än innan. Sen när jag var klar där så cycklade jag hem igen & min mormor körde hem. Sen har jag bara varit hemma med älskade lilla Nova. Älsklingen har jobbat lite.  Sen vid 6-tiden så ringde min kära pappa & frågade om jag ville övningsköra . Det tackar man absolut inte nej till! Idag så körde jag först till klippan, sen till kvidinge. Sen har jag också kört för första gången på motorvägen & det gick superbra!  Idag fyllde min mormor år. Så grattis till min älskade mormor. Mina föräldrar ska åka till Norge från fredag - söndag. Kommer att sakna dom. Sen skulle min svärmor och hennes man åka till Maldiverna i 2 veckor. Lyxigt! =)  Ja nu har jag nog uppdaterat denna dagen. Ha en bra kväll

pussokram MammaMia♥



Grattis älskade Mormor♥

 
My hair♥

Fixat håret!



Såhär såg mitt sledna hår ut igår!




Såhär se det ut idag!

-------------------------------------------------♥-----------------------------------------------








Här berättar jag allt om oriflame.♥

Oriflame är ett kosmetikföretag som säljer naturliga och högkvalitativa skönhets- och hudvårdsprodukter. Deras produkter är mycket billiga, vissa produkter är billigare än i affärer. 

Som säljare för oriflames så får man 20 % på allt smink & 20 % på hela slutsumman man säljer för varje månad. Men det är inte obligatoriskt att man måste sälja varje månad. Man säljer när man har tid. Men ju mer tid man lägger ner på detta desto mer tjänar man i pengar.  Du kan själv bestämma vilka arbetstider du vill arbeta på.



Det hela går ut på att visa en katalog för vänner, släkten och familjen. Ett exempel är om man har en liten oriflame visning för familjen, så kanske där är en moster, syster, kompis eller någon annan som vill ha en lite oriflame visning hemma hos sig nästa gång för sina vänner. Sen kan man också gå in till kvinnliga företag och fråga om du får ha en visning för dem eller kanske bara lägga en katalog så kan dem själva beställa när dem har lustJ

Som oriflame säljare får man jobba med något som är intressant, roligt & samtidigt får man träffa mer människor. Det bästa är att man inte har några bestämda arbetstider utan bestämmer helt själv.



 För varje produkt man säljer får man något som kallas KP det är en sorts bonus poäng. Och varje produkt har olika KP. Ju högre summan är på produkten mer KP får man. I varje beställning får man något som heter Inside oriflame & på baksidan av den katalogen så står där vad du får beroende på hur högt KP du sålt för. Det kan vara allt ifrån ett läppglans till en snygg väska. Det är lite olika. Och detta får man då gratis.


Sen så har oriflame frivilliga utbildningar det är make up kurser där man lär sig lägga smink på andra & sen hudvårds kurser. Men de kostar 150kr inträde. Men som sagt det är helt frivilligt.

---------------------------------♥-----------------------------------
 
Detta är allt man behöver veta innan man börjar sälja oriflame, hade varit kul om det är fler som vill ge sig in i kosmetik branschen . Jag själv känner att detta verkligen är rätt för mig. Specielt nu när jag är mamma ledig så behöver jag träffa fler människor och ha roligt. Om ni tycker att detta låter intressant får ni jätte gärna ta kontakt med mig så hjälper jag er att komma igång. Jag kommer då att bli er gruppchef som hjälper er med allt ni har frågor och behöver hjälp med. 
Ni måste vara beredda på att det är 18 Års gräns som gäller för att sälja.♥ 

Kolla gärna in deras produkter & priser HÄR

// Mia

Mejla mig på
[email protected]



Eller skriv till  mig här på bloggen.  


 


Oriflame

Ett kosmetikföretag som säljer naturliga och högkvalitativa skönhets- och hudvårdsprodukter genom en oberoende försäljningskår, utanför den traditionella detaljhandeln.

Oriflame Cosmetics är ett av världens snabbast växande kosmetikföretag. Oriflame har försäljning i 61 länder och är en av marknadsledarna i över hälfen av dessa. Säljkåren på mer än 2,8 miljoner självständiga Säljkonsulenter marknadsför en komplett serie av högkvalitativa hudvårds-, doft- och kosmetikprodukter.

Oriflame grundades i Sverige 1967 av Brödernha Jonas och Robert af Jochnick och deras goda vän Bengt Hellsten.


Oriflame översikt:

  • de säljer för 1.3 miljard Euro varje år.
  • Det finns så många som 2,8 miljoner säljkonsulenter.
  • De har ca 900 produkter
  • Medgrundare av World Childhood Foundation.
  • Globalt forskningscenter Research & Development med över 100 forskare
  • De har 5 st  fabriker lokaliserade i Sverige, Poland, Kina, Ryssland och Indien
  • Listad på Stockholms börsen sedan 2004
  • Produkter som är baserade på naturliga ingredienser tex växter.
  • Produkterna testas aldrig djur.
  • Verksamhet i 61 länder varav 13 är franchising

Källa Oriflame

--------------------------------------------------------------------------♥--------------------------------------------

Är ni intresserade av att tjäna extra pengar & köpa riktigt billigt smink?
Man behöver ingen utbildning, bara vara intresserade av Smink.
Man får även gåvor från oriflame gratis när man säljer smink.

Eller vill ni bjuda hem lite tjejkompisar på en trevlig oriflame visning?
Kontakta då mig



Kramar UngMammaMia


Större säng!





Innan =)







Nu =)

helgens bilder på Älskade Nova<3


Nova testade halv sitta/ligga i soffan.



Så himla gullig..<3


Nova var så bestämd på att hon skulle klättra uppåt. Och hon kom en rätt bra bit innan jag tyckte hon kröp lite långt:)



<3


<3



kramisar MammaMia<3

Speciellt?

finns det något speciellt ni hade velat att jag skrev om eller lägger in bilder på? Tipsa gärna mig, tycker bara om att blogga när lillan sover.

Kramar MammaMia


Skit bra ju!

ÅLHÉNS ,  Bianco, The body shop, Bokia, CDON.com, Dinsko, Kicks, H&M, Ur&Penn, Triss, Mc donalds, J store, Siba.

M.M
Är ni intresserade av att kunna få gratis presentkort från dessa & många fler affärer. Det är 100% gratis & det ända man behöver göra är att besöka lite sidor & värva vänner. Mycket lättare att få poäng här än på gratisbio & dom sidorna, desutom får ni 25 poöng när ni blir medlem, det ända ni behöver göra är att klicka in på länken HÄR!
Lovar att det fungerar =)

Kramar MammaMia


Natt dags för Nova<3

Lillan har varit lite skrikig & gråtig nu ikväll så det är dax för henne att Nanna..<3
Tog ett par väldigt söta bilder nu precis på mina underbara älsklingar..<3.  Hon har nyss varit ledsen men lugnat sig lite...=) Men nu är det dax för henne att sova. =)



fredags bilder! =)



Mamma & Nova



Pappa & Nova





Försökte göra en rocka billy frisyr =)

Fredag wieho<3

Idag är det äntligen fredag, härligt med lite helg. Fast alla dagar är som helg för mig nu när man är mamma ledig. Idag så är min sambo sista dagen på en provanställning. Jobbigt, men det kommer fler jobb. Idag ska jag och nova gå till Posten & posta hennes Dop Kort. Annars händer det inte så mycket idag. En sak jag iallafall ska göra det är städa lägenheten. Ser ut som ett bombnedslag. Jag hoppas även att vi får dubbelsängar denna helgen. vi har fortfarande vår jobbiga madrass på golvet! Hade varit trevligt med en riktig säng för en gångs skull. Nu har vi iallafall pengar så det räcker tills nästa månad.
Tänkte jag skulle köpa en kläning på tradera till mig som man kan ha på barndopet. Dom har rätt snygga klänningar. Men vi får se vad jag gör:)
Nu tänkte jag ta o äta en härlig frukost.

Ha det fint alla bloggläsare&bloggare.





Räntekonto

Igår var jag på banken & öppnade ett räntekonto till lillan. Hon fick även denna lilla spargrisen på köpet =) Så nu ska lilla få lite pengar då&då , när man har:)


Oriflame!

Nu ska jag och lilla Nova iväg och träffa min gruppchef för oriflame. det är jättekul för att min grupp chef ska hjälpa mig att komma högre upp! =)
Någon som vill börja sälja smink & tjäna pengar, man får samtidigt få 20% rabatt på alla varor man köper själv.
Det är jättekul för man får gå på massa utbildningar om hur man lägger makeup & sånt också. Visst dem går på runt 150kr men det är det värt. Det ända är att man måste vara över 18år. Det bästa av allt man får det socialla livet & får träffa en massa andra människor med samma intresse.
Kontakta mig då.
Kramisar MammaMia


Min älskade familj.

Vi har det bra. Kärleken övervinner allting!
Det är inte lätt att vara ung mamma måste jag bara få säga.
Min sambo har nyss varit arbetslös vi har levt på ca 1000kr i två månader nu efter att alla räkningar är betalda.
Det är jobbigt att inte ha en säker inkomst, men trots allt detta så är jag så glad över att ha en sån här underbar familj
Om jag så skulle behöva bo i ett soprum skulle jag göra det så länge jag ha min familj. Fast nu har min sambo fått ett nytt jobb så nu känns det lite bättre. Jag bryr mig inte om att köpa nya kläder och saker till mig själv. Jag är helt enkelt super nöjd med vårt enkla & underbara familjeliv...<3 Finns inget bättre än min sambo och vår lilla dotter nova.




// Jag älskar er puss o kram MammaMia


Alla sminkfantaster!

Om ni är intresserade av att köpa billigt & smink med bra kvalité så kan ni kontakta mig.
Om ni bor en bit bort och tror det är omöjligt att beställa  har ni fel.  För allting går ju att skicka på posten.

Här är oriflames nyaste katalog, titta HÄR om ni är intresserade! =)

Kramar MammaMia




Godmorgon Alla!

Idag så gör jag och lillan inte så mycket. Det regnar och är skit tråkigt väder utomhus. Novas pappa är och jobbar på Bauhause Idag. Vilket är jättebra för vi behöver pengar=)  Nu tänkte jag gå o äta frukost känner att magen skriker efter mat ;)

Inget väder man vill gå ut i!!


Så lillan roar sig på detta sättet. <3








Utmaning

Har blivit utmanad av Amanda!

Utmaningen går ut på att jag ska skriva ner 5 saker
som jag ska göra under året 2009 samt 5 personer jag vill utmana.

1. Ta mitt körkort
2. Gå ner 10kg
3. Gosa med Nova varje dag..<3
4. Sälja oriflame & tjäna lite extra pengar.
5.Umgås med släckten & familjen..<3 

Jag utmanar:
Linda
Linda
Fanny
Sara
Sara

Titta vad vi fick på Posten idag :)

Vår bärsele som jag köpte på Tradera för 62kr med frakt o allt..:)


Gullunge<3

Måste bara visa lillans roliga babysitter. När hon trycker med fötterna på babysittern så gör den roliga ljud. Jätte gulligt är det. Skrattar alltid när musiken spelar ;D

 

Bloggläsare!

Vilka läser min blogg?
hade varit kul o veta. =)


Fyndat på tradera idag..:)

Klicka för att visa Megabild! Babyboom sele

Bärsele till Nova endast 62kr med frakt o allt, Jättebilligt. =)

Klicka för att visa Megabild! Radeon x1950Pro!512 MB! HDTV utgång

Ett grafikkort för endast 550kr med frakten =)

En dag i Parken!


Idag så softade vi i parken.


Det fick bli vars en god dajmglass


Glasglassglass



Här vräker vi oss glassen. Har varit super nyttiga hela veckan & då är man riktigt gotte sugen kan jag lova ;)




Lilla söta Nova ligger o sover i sin gosiga vagn..<3



Var tvungen att fota blommorna också, älskar när träden blommar ut!


& Sedan gick vi hem, Min morbror och hans tjej följde med.



Sandra min morbrors flickvän



Jag & lillan på Balkongen..<3

Fortsätta blogga?!

Jag funderar på att sluta blogga, vad tycker ni? Ska jag fortsätta eller sluta?

// MammaMia


Städat!

Idag har jag renoverat Novas rum. Visst det är ju något/några år kvar tills hon ska sova där, men ville göra det mysigt till henne. Så här ser det ut nu =)
Jag blev jätte nöjd..<3




Uppdatering från igår:)

igår så var jag hemma själv med Nova på förrmiddagen, vi vr ute med vagnen & sen satt vi på balkongen. Det var mysigt. Sen på eftermiddagen så kom min sambo hem och gjorde vid sig. Sen så runt 7 tiden så kom min mamma & lillasyster och hämtade oss. Så åkte vi ut till landet härligt. där ute var det några grannar som hade fixat ihop en grillfest som alla var bjudna på. vi var jättemånga kanske 30-40 pers. Tänkte lägga upp lite bilder från det igår. Fast min syster fotade med sin kamera så får vänta tills hon kommer hit med den! När vi hade grillat klart så gick vi hem till mina föräldrar en stund..Min mamma körde hem Nova & hennes pappa runt 23:00. Sen åkte vi Camaro till klippan för att hämta min syster som hade varit i danmark o sånna roliga saker..<3 Ja sen åkte jag bara hem & la mig. =) Men det var en trevlig kväll.

Vad gjorde ni igår?
Ha det fint så länge Possposs


Egobilder på Mammisen!









& Denna bjuder jag på eftersom det är 1:a Maj idag! ;)