Lite bilder på Nova<3Jag använder mina leksaker på ett vettigt sätt :)Jag & mamma var på väla =)tittut

Novas första lek på en lekplats! :)Novas Busiga dagar, finns inga ord mer än skratt!
Novas Busiga dagar, finns inga ord mer än skratt!
Älsklingens pappa & syskon var på besök! =)
Lite bilder December 2009

Vi var på Rögle match den 12.e december Med min sambos jobb. Det var julbord i en lyxigare verision kan man säga. Vi fick ta precis vad vi ville ha företaget bjöd. Då inklusive drinkar från baren, men jag körde eftersom min kära sambo trillade ner från taket och skadade ryggen. Vi visste inte hur länge han skulle orka vara där. Så Nyktert julbord för min del Tack så mycket Tommie & Olle för en trevlig och minnesvärd dag!
älsklingen påväg mot bilen<3Det var rögle mot timrå. Rögle vann med 4-1 tror jag det var =)

Lite bilder December 2009Nova älskar datorer, här leker hon med en söndrig bärbar dator som maggi & daniel hade. Hon blev så himla lycklig kan jag lova! =)
My sunshineJag & mamma skulle ut och åka bilen, passar på att tugga på lite saker i hennes väska när hon inte tittar på.NamNam, Gröt till frukost+ AD droppar =)Saker som är förbjudna är mycket roligare än mina egna :)


Lite bilder från när lilla emilia fyllde 8 år! Grattis snäckan. Vi åkte på en kina resturang inne i stan, trevligt men dyrt =) 

Nova och morfar

Släkten :)Min kära sambo<3Mi Padre <3Mormor, Sandra, Emmy & Emilia.Nova & hennes mormor

Nova & hennes morfarNova & hennes Gammelmormor

Elak sambo!

Haha just nu kallar jag min sambo elak, jag låg och sov så gott & så kommer han in och säger du måste gå upp. Inte nog med det när jag hade somnat om så himla skönt så öppnas dörren igen, älskling du får gå upp nu klockan är 13:30 nu! Taskigt! Men men han har ju rätt på ett sätt att jag måste gå upp men så skönt att få sova ut riktigt någon gång. Tänkte snart äta något enkelt till frukost tex 1 äpple. Snart middag ju.  Får bli köttbullar, potatis, sås & lingon. =)

Gårdagen
Igår så kom mina föräldrar hit vid 20:00. Vi slängde in 1 kycklingpaj & 1 räkpaj i ugnen + 4 vitlöksbröd som min mamma hade lagat. Det var riktigt gott och till det hade vi försk sallad och hemmalagad vitlöksdressing som jag hade gjort. Sen hade pappa köpt alkoholfri Cider/Champagne. Sen satte vi igång filmen "THEM" Den var riktigt bra men obehaglig den var dessutom verklighets baserad. Sen kom min mormor, morbror+hans flickvän och jocke hit. Dem skulle ut och festa natten lång :) Sen satte vi oss ner och spelade en massa. Vid 12 så gick pappa,emmy & min älskling ut & sköt upp raketer. De skickade även upp sånna "typ värmeballongen som det brinner inuti" Jag ville inte gå ut med lillan så himla rädd att hon skulle få raketer på sig/ivagnen. Men vi stod och tittade när hennes morfar,moster & pappa sköt upp.  Min mamma var också inne hos oss som ni säkert märkte så var det stenkallt ute. Mer än -12 grader.  Men kvällen blev super lyckad och nu hoppas jag att 2010 blir ett bra år! =)

Lycka till med det nya året alla!

Kram Mia
Bild från nyårsafton 2008! =) Då låg lillan i min mage<3

Välkommen 2010!

Då är det 2010, vilket innebär för min del

* Plugga på distans

* Försöka skaffa ett syskon till lillan som kommer 2011

* Flytta

* Åka på semester

* Gifta mig

* Börja jobba

* Gå ner i vikt

Alltså ett fullspäckat år :) Vad är era nyårs löften?

Gott Nytt år på er alla!

Kramisar Mia