Att springa och äta rätt ger resultat i längden..

Nu - 20120815

Big old times!

Här var jag go och glad och älskade chocklad! hahahaha
Nä men här tänkte jag väll mycket på utseendet men mindre på hälsan. Levde det "goda livet"
Även om man såg lycklig ut sån var det en stor sorg inombords. Jag mådde dåligt varje gång man såg sig själv i speglen. Jag är inte 100% nyttig nu. Men inte 100% onyttig heller. Jag känner att jag börjar hitta en inre balans.

Många tänker
Att gå man ska gå ner i vikt sen kan man äta. Man känner viktnedgången som en tillfällighet tills man nått sitt mål. Det är lätt att hoppa på en snabb diet så allting går fortare ner. Man kanske väger sig väldigt ofta eller  mäter sig.

Jag tänker
Detta är en livstil för mig. jag letar fortfarande efter  den perfekta kosten, jag vill ha en balans där man kan äta vad man vill fast med lite nyttigare kost. Jag vet dock vad jag ska äta. Men jag försöker komma på vad som mättar mig och vad som är bra i kombination till min träning. Jag väger nästan aldrig mig. För jag bryr mig absolut inte om jag ska vara ärlig. För mig är det viktigaste att jag mår bra, att jag ser bra ut på kroppen enlig mitt eget tycke. Att jag känner mig självsäker, att jag ser stark, frisk och hälsosam ut. Sen så känner jag att träningen är en utmaning för mig.

Jag har en deel v  änner man ber om tips angående träningen. Speciellt Lazar, han är så duktig på sånt här, thank you my friend! :)

Vi får se hur detta slutar och om  jag får ett bra resultat. Jag känner dock när man varit onyttig elller man  har festat loss med alkoholen. Man känner sig som en stor fet flodhäst!

mina sista ord på detta inlägget är dock, jag vet att detta kommer att ge resultat!

pusspuss
Mia


Sommaren 2011


Sommaren 2012