Duktig.. =)

Idag har man varit super duktig, gick upp runt 9 åt frukost fixade till mig och Nova sen gick vi en runda som är 1,5 timme lång. Skit härligt =)
Ikväll kommer Maggi, Daniel och lilla Alica hit. Vi ska kolla lite film och sånt mys. Fast ikväll kommer Bonde söker fru och jag måste ju bara se det programet det är ju så himla roligt.  Nu ska jag gå och titta vad vi ska ha till middag idag :)


pusspuss// Mia




Kommentarer
Postat av: { M A M A L I C I O U S . O R G }

JAAAAA!! JAG VILL OCKSÅ SÖKA FRU SE BONDE!! Alltså jag är inte så glad för gröt & sånt men.. det var faktiskt helt ok! Smakade bra! Ska äta det imorgon också! Jag slängde i små äppelbitar innan jag slänge in skålen i micron! Ok, jag fuskade lite också, tog lite socker i också.. Haha.. Neeej! Jag menar att jag också vill se BONDE SÖKER FRU! Jag är helt virrig! Idag har jag varit ute & räffsat ihop massa löv, fy fan vad tradigt! Alica fick gunga! Det tyckte hon var kul! Sen har jag underhållt Alica hela dagen. Har ont i armarna nu. Jävla löv! Du är duktig du! Jag kan inte gå på barnvagnspromenix idag, vagnen är i bilen :P Men det gör inget.. KALLT ute :P Kramis

2009-11-11 @ 14:08:29
URL: http://mamalicious.org
Postat av: { M A M A L I C I O U S . O R G }

Haha! Det var feeeeeeel film! 2012 har VÄRLDSPREMIÄÄR I ÖVERMORGON! :P Vad off man är då.. :P Kramis

2009-11-12 @ 00:05:00
URL: http://mamalicious.org
Postat av: Nicka

"Kikar in"



Söt liten tjeja du har : )

2009-11-21 @ 22:40:08
URL: http://virrpannatrollstoft.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0