Tävling



Jag tävlar om underlägg hos Jeanette

=)

Glöm inte att vara med i min tävling som är två inlägg ner<3

Kramar



BVC

                                                                           BVC
idag så var hela familjen trötta vi låg alla tre och sov tills 10 tiden. =) Nova låg mellan mig och älsklingen, hon somnar direkt när hon ligger i vår säng<3.  Sen vid 10:30 skulle vi vara på BVC med lillan, det gick jättebra. Nu väger hon lite mer än 4800g. Fast hon har varit extra skrikig de 3 senaste dagarna, så nu kom jag och läkaren överrens om att jag inte ska dricka mjölk, äta glass eller några mjölkprodukter  på 4 dagar. Jätte jobbigt för jag älskar verkligen glass med hallon på. Men men vad gör man inte för att lillan ska må bra så det är bara till hålla sig. Hoppas verkligen att det har med mjölk produkterna att göra så det inte är en början på kolik. Skär riktigt in i hjärtat när hon är ledsen. 
 
                                                                    2 år
Idag så firar jag & min sambo 2 år tillsammans<3 Jag känner mig verkligen så lycklig med honom. Mitt längsta förhållande förutom honom har ju bara varit i ca 1 månad, så jag är riktigt glad för att vi kan hålla ihop såhär länge. Jag känner verkligen att jag har hittat den rätta för mig.<3  Ikväll ska vi bara äta god mat, jag tänkte någon god soppa med varma bullar till det!!.. Sen till efterätt tänkte jag att jag skulle baka en god äppelpaj med vaniljsås ..<3 Sen tända massa ljus och titta på någon bra film och gosa med lilla Nova. Myspys..<3








2 år idag min älskade Jimmie & fler år kommer det att bli...<3
Jag älskar dig älskling<3 // Din Mia


Ny bild på vår älskade lilla Dotter<3 Så söt, så underbar & vår stolthet<3

Mamma&Pappa älskar dig gumman, vi kommer alltid att finnas här för dig // pussar..<3



Min Tävling ! =)

Nu presenterar jag med nöje en tävling på min blogg, i samarbete med Björnkramizar  ni tävlar om ett GIANTmicrobes Mjukisdjur & en riktig bild på hur den ser ut i verkliheten.


Jag är med och tävla om ett GIANTmicrobes Mjukisdjur från Björnkramizar hos UngMammaMia. Var du också med och tävla här!

Tävlingsreglerna går till på följande sätt

Gå in på Björnkramizar hemsida tryck in på GIANTmicrobes Mjukisdjur & välj det mjukisdjuret du vill vinna.

Om du har en blogg:
Ni ska kopiera bilden och texten som ni ser här ovanför (Länkarna måste komma med) och lägg in det på din blogg, Skriv sedan en kommentar här vilket GIANTmicrobes mjukisdjur ni vill vinna.
Ni som inte har en blogg:
Då tipsar ni 4 stycken vänner via e-post om tävlingen,
(glöm inte att skicka bilden och texten samt länkarna, Sedan ska ni skicka det till mig så jag vet att ni har skickat det!) (
[email protected])

Tävlingen avslutas 27 April. Lycka till!

 Kramar MammaMia

Tröttis dag =)

                                                                    Tjena alla!
Idag så har vi inte gjort någotning. Lillan har varit skrikig idag, så jag är rätt trött. Men men vi har alla våra lite mindre bra dagar.  Just nu har hon somnat i min famn, så orkar inte skriva så mycket.  Idag  har jag  pluggat lite på körboken för imorgon så ska min mamma köra mig till körskolan så jag kan skriva data prov.  Känner verkligen att det är ont om tid nu, men måste försöka.  älsklingen har lagat potatis gratäng med köttfärs i. Hur gott som helst ser det ut. Ska äta det nu GOTTGOTT riktigt rinner ur munnen haha =)...Så nu kan jag  inte skriva mer =)
 


Blir till o ut o gå med familjen efter maten:)


3 Veckor<3

Idag började vi med att ut & gå en runda med vagnen, riktigt härligt väder var det också. Vi gick nog i 1 timme eller något sånt, när vi skulle gå hem så kom brandbilen o körde förbi oss. Jag trodde att nova skulle vakna av den höga sirenen, men hon sov som en stock. Hon älskar verkligen att åka i vagen.  Sen har vi tvättat en himla massa tvätt, har blivit att man har samlat på sig en hel del under veckan. hatar verkligen när man står där utan kläder och underkläder.  Idag så är vår lilla älskling 3 veckor gammal. Känns som om vi har haft henne jätte mycket längre. Känner verkligen att allting flyter på just nu. Fungerar jätte bra med lillan, hon har börjat vara vaken mer på dagarna och somna tidigare. riktigt skönt att hon sover på nätterna. Mycket roligare nu med för hon har börjat titta sig omkring på omgivningen i lägenheten och är mycket mer medveten nu. Nyss har min nästkusin Joackim varit här. Det var trevligt, första gången han träffade Nova med. Just nu och resten av kvällen ska vi bara ta det lungt o slappa. Tänkte titta lite på tv nu snart det är ju Wipe out. Nu ska jag gosa med lillan=)

ha det bra

 
Varit ute o gått idag<3


Vill ni ha fler besökare på bloggen?

Gå då in på http://www.viraltrafik.se/?UngMammaMia ..Det innebär att man ska gå in på 6 andra bloggar för att bli medlem. Sen när du är medlem, så ska andra personer gå in på 6 bloggar för att bli medlem. Så blir det ett sorts nät av det hela.  kanske värt ett försök att testa =)


Tävling =)<3



Jag är med och tävlar om valfria tryck från Glada Grodan hos Carolina. Var med och tävla du också!


Tävling ! =)

                          
Jag tävlar om ett presentkort värt 250:- att shoppa för i Gangstars webshop
hos Nikita
Tävla HÄR du med!

Tävling

                                       


Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
1 valfri body från Lillabarnkammaren!
 Var med och tävla HÄR du med!




Lördag!<3

                                                                              Vår Lördag<3
Ja idag så är det lördag, skönt med lite helg..Fast vi inte gör något mitt i veckan heller så känns det skönt. Tycker att det känns så mysigt när helgen kommer. Man kan slappna av extra mycket och bara mysa med familjen.  Vår förmiddag började med att vi var ute & gick med vagnen..Vi träffade mina föräldrar uppe på lantmännen. Så vi stog och snackade ett tag, jag blir jätte glad varje gång jag träffar och får prata med mina föräldrar<3 efter att vi hade varit där så gick vi hem till linda&robin en sväng. Det var också jätte trevligt, man känner verkligen att man måste få komma ut lite & inte bara sitta hemma varje dag. När vi skulle gå hem därifrån så gick vi in om affären och köpte hem så vi kunde göra hamburgare till middag. Jätte gott blev det. Senare ikväll ska vi äta pannkakor. Så idag tänkte jag bara tända ljus och sånt mys i hela lägenheten. Vill bara njuta av kvällen tillsammans med familjen<3 Men men nu ska jag lägga mig och vila ett litet tag så man inte är helt slutkörd ikväll.

Pussokram





Såhär ser vårt storarum ut när vi har tänt en massa ljus& sånt mys<3 =)



Sötisen själv, med en flis dräkt som hennes mormor har köpt till henne<3


Nova & hennes pappa<3



Vår älskade lilla dotter<3 =)

<3


Jag och min söta dotter <3
Bilden är tagen av Novas pappa<3





Såhär satt den innan!


fick precis på mig ringen idag..=)


Nova nannar kudden =)


Fredag<3

Idag så har jag varit ute & gått med lilla Nova i vagnen. Jag hade tur för bara ett tag efter att jag kom hem började det att regna. =) Annars så har jag & älsklingen bara städat och ätit middag och gosat med Nova<3 Ikväll blir det bara Mys & min moster +hennes pojkvän kommer hit. Ska bli trevligt<3 Tänkte tänta ljus och sånt mys i lägenheten ikväll har saknat myskvällarna. Vi har precis ätit sparrissoppa gott. Älsklingen är iväg och köper grejer till pannkakor och lite lösgodis. Så blir kvällen räddad hehe =) ..Idag var jag under 80 strecket skönt.  Det går neråt, nu har jag gått ner sammanlagt 24kg sedan förlossningen. =)  Nu ser jag att älsklingen kommer gående i ösregnet<3





Mina älsklingar<3

Nova<3



Jag var nyss ute med min underbara dotter. Skönt o gå en sväng<3 =)
Jag älskar dig Nova<3 pussar / Mamma


sjukhuset

Lite bilder från sjukhuset. Innan nova föddes & efter =)


Sista magbilden som togs innan Nova föddes =)


Jag hade nål i handen, eller rättare sagt i båda dom bytade hand.
Usch vad det gjorde ont att ha den där.


Tjockis Mage ;)


Jag med ctg runt magen. =)


Jag med Ctg igen. De tog ctg varje morgon+kväll



Jag var jätte svullen pågrund av Havandeskaps förgiftningen.


Trött på sjukhuset, ville bara hem. Fast inte utan lilla Nova.=)


Jag efter att nova hade kommit ut.<3
Jag födde i denna sängen snacka om jobbigt, det är ju en vanlig säng!!
Men det gick ju bra=)


Här var lillan bara nån/några timmar gammal<3


Jag var fortfarande halvt drogad efter all den lustgasen jag andades in.


Jag & lilla Nova. (ps. Snygga kläder hehe eller inte!)


Nova & hennes farmor


Novas låtsas farfar =)



25 Mars

Nu börjar denna månaden gå mot sitt slut. Idag fick jag pengar från försäkringen, 2547kr bara för att jag blev inlagd pga havandeskapsförgiftningen. Goa pengar, men visst det var absolut inte skoj att ligga där inne.  Ja idag så har jag och älsklingen varit på hans gamla jobb. Hans chef hjälpte oss med en massa papper om bostadsbidrag & alfakassan. Det är så svårt med dom papperna. Sen har jag skickat iväg lillans försäkring så snart är hon försäkrad. Annars har vi bara varit hemma och tagit det lungt, fick bli makaroner & bacon´till middag. Inatt sov lillan i sin spjälsäng för första gången. Det gick jätte bra. Fast jag saknade att ha henne i sängen men det är bara o vänja sig. Inte kul om hon bara kan sova i vår säng. Imorgon kommer älsklingens lön in skönt, man känner sig urfattig just nu.  Nä nu tänkte jag kolla på Unga Mödrar=)

Ha en bra kväll




Älskade lilla barn, vi älskar dig gumman<3<3<3



Jag älskar dig Jimmie<3<3

Veckans Blogg

                                       '

                                                                                         Veckans Blogg
Om jag hade en liten tävling varje vecka som går ut på att jag visar upp en vinnande blogg varje vecka. Hade ni velat vara med o tävla i den då? =)



Pussokram


Kväll

             

  Tänk att lilla nova har legat i denna stora Magen =)<3



                                                                       God kväll alla bloggläsare!
Just nu så sitter jag bara här och surfar runt lite på nätet. Min älskade sambo ligger & tittar på tv och på hans mage ligger vår söta lilla Nova. Känner att man får passa på att slappna av lite nu när lillan sover & är lugn. Kan vara rätt jobbigt ibland att det bara är jag som kan ge mat, för det krävs rätt mycket av mig då, älsklingen får däremot byta rätt mycket blöjor.  Men måste bara skryta om att hon är riktigt snäll och jag är verkligen så stolt över henne. Kan knappt fatta att hon har legat i min mage. Det är rätt häftigt att ett färdigt människobarn kan komma ut helt klart. Förlossningen är en sak man aldrig glömmer. Den känslan när hon kom ut och de la henne på min bröstkorg går absolut inte att beskriva. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, älsklingen blev ledsen. Men det var verkligen ett stort ögonblick. Smärtan försvann när man såg henne. Kommer ihåg att jag bara låg och pussade på henne och höll om henne. Blir helt tårögd när man tänker tillbaka på det, det var verkligen ett stort ögonblick! Jag känner verkligen att jag lever det livet jag drömt om, jag har allting som jag har önskat mig. Det är många som tycker att man förstör sitt liv bara för att man är ung mamma. Men det kan jag verkligen inte hålla med om. Visst det är en stor förändring i livet, men jag ångrar absolut ingeting. Tvärtemot är jag riktigt stolt över att vara ung mamma. Jag känner att jag gör nytta här i livet, jag har något att gå upp till varje dag och ta hand om.  Alla säger att man ska festa och ha kul men för min del så är jag inte road av att festa hela tiden.  Så alla Unga Mödrar stå på er fast folk tycker att man är för ung för att kunna ta hand om ett barn. Det är inte sant =)

Ha en bra kväll alla =)




Jag älskar dig älskling & vi är världens bästa föräldrar<3


Vår älskade lilla dotter, hon är verkligen det bästa som hänt mig. <3 Vi är stolta som får vara dina föräldrar lilla Nova<3
Pussar Mamma&Pappa
 


BVC

Idag så har vi varit på BVC med lillan.  Hon väger ca 4,5kg nu & är runt 56cm lång. Så hon börjar bli stor fast ändå är hon så liten.. Just nu så är Novas Farmor&farbror och hälsar på..det är trevligt..=) Idag så händer inte jätte mycket, ska nog övningsköra med min pappa ikväll. Måste ta tag i körkortet nu känner jag.  Nä nu ska jag Vara lite social =)

Ha det bra 

 



Älskade lilla dotter<3

Mamma&Pappa älskar dig otroligt mycket<3 Vi kommer alltid att finnas här för dig lilla Nova!
PussoKram

Tävling =)





"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
1 presentkort a´500 kronor från Kiddoz!
 Var med och tävla HÄR du med!"

Måndag<3

                                                                                   Godmorgon alla bloggläsare! =)
Idag så har jag badat lilla Nova för andra gången, hon verkade gilla det idag mer än förra gången. Just nu så ligger hon inne hos sin pappa under ett varmt täcke..=) Idag så ska jag övningsköra med min pappa, första gången sedan förlossningen. Men vi kör ju inte så länge så det ska nog gå rätt bra tror jag. Känner att jag måste komma igång med körningen nu igen. fyller ju 18 år om 15 dagar!! =) Jag tänkte fira min födelsedag med bara familjen (Min familj+ mina föräldrar&syskon) Sen skulle jag & min mamma ha ett litet kalas eller något tillsammans för släkten<3 det är rätt roligt för Min mormor var 17år och skulle fylla 18 när hon fick min mamma och min mamma var 17 och skulle fylla 18 när hon skulle ha mig och samma med mig& lilla Nova nu. Känns som om man tar efter sin släkt. och föräldrar. =) Så nova har en ung mormor (36år), Morfar (38år) och gammelmormor (53år)..

Vilka följer min blogg? Hade varit kul o veta=)

Ha en bra förmiddag





Gammelmormor =) Love<3


Morfar&mormor =) Love<3



Jag älskar er, ni är världens bästa systrar....Love<3

Tupperware !!!!

Ingen som har lust att köpa Tupperware saker, eller hålla i ett tuperware party? Skulle behöva komma igång lite med det nu :)


Söndag

                                                                 Hejhej alla.. =)
Nu har min svärfar varit här med sin familj, det var jätte trevligt..Vi fikade och pratade en massa. Nova fick lite kläder och sånna saker. Min syster kom också hit en sväng.  Jag bakade kakor som vi skulle ha till fika. gjorde 3 satser kladdkaka. Blev ca 45 kakor nu är där kanske 5-6 st kvar dom var goda och det var bra att de gick åt för då äter jag inte mig tjock på kakor. =) Jag vägde under 80 idag, fast jag är inte tjock man har ju en helt annan kropps form nu när man har varit gravid & man ammar. Jag gillar min kropp men inte vikte hehe. Men de säger att man inte ska hänga upp sig på vikten så länge man är nöjd med kroppen. Men men ska försöka gå ner till 70 iallafall, har redan gått ner 24kg. Så jag ska vara lycklig<3
Ja annars så händer det inte så mycket idag, tänkte vi skulle bada lilla Nova<3 =) Ska göra lite mat snart tänkte jag.
Om man orkar =)




Nova & hennes söta lilla Faster=)<3



Novas farfar =)



Nova, hennes faster och plast farmor =)



Novas Farbror =)


Jag och min syster  (Novas moster)..=)


(Nova har en faster till fast vi fick ingen bild på henne idag..)

                                                                                     


2 Veckor<3

Lilla Nova 2 veckor idag<3


idag så är lilla Nova 2 veckor gammal<3..Fast det känns som om hon alltid har funnits i mitt liv...Älskar henne enormt mycket går verkligen inte beskriva . Hon är Mammas lilla älskling<3 just nu ligger hon i min famn, kommer nog inte skriva så mycket i detta inlägg eftersom hon börjar bli tung väger ca 4,5 kg =) I dag kommer Novas farfar och hans familj och hälsar på, ska bli jätte trevligt. Första gången hon träffar han idag<3 Nu ska vi börja städa upp lite i lägenheten. Får skriva mer senare <3

Pussokram

Family<3



Nova & pappa .. jag älskar er jätte mycket<3<3

Idag har jag & Nova varit på City gross med novas mormor&moster<3..Det var trevligt, men vi var också tvugna att handla hem hade ingen mat nästan. vi fick trägårds stolar av älsklingens bror, jätte snällt. Så de har hämtat dom idag och sen lämnade älsklingen dom på jobbet, för de ska lakeras. Men det blir nog bra. Ja annars ikväll ska vi bara ha myskväll, titta på film och äta gott<3 Jag har nyss färgrat håret blont, fick panik när jag hade sköljt ur färgen. Det såg helt rött ut och inte ljust. Men sen när jag hade torkat det med hårfönen så blev det ljust som tur var!!! Annars hade det blivit affären imorgon o köpa brunfärg. tänkte lägga in en bild senare på håret.
Imorgon skulle nog min faster och hennes mamma komma och hälsa på. Nä nu ska vi titta på film...

                                         Ha en bra kväll  //
 

Namn?



Har ni några bra mellannams förslag till min lilla sötnos??<3<3

                                            

Torsdag 19 Mars



Idag så har jag & älsklingen varit ute med lilla Nova..hon verkade gilla att åka vagn eller vad tycker ni=)
Vädret idag har varit helt underbart känns verkligen att våren är på väg<3 ..min lillasyster var nyss på besök, det var trevligt & snart ska katarina (min mammas vännina) komma hit. Igår så fixade jag en liten burk där jag ska skrev Novas Pengaburk, tänkte spara pengar till lilla Nova. Kan vara kul sen om hon ska köpa leksaker och sånt<3
Idag är lillan 11 dagar gammal<3 Så himla liten men ändå stor<3 =) Nu ska vi ner & tvätta, har tid nu vid 4.

                                                                                   

God morgon

Idag så vaknade jag tidigt, katarina ringde och frågade om hon kunde komma hem o träffa lilla Nova idag. Hon skulle köpa kläder och sånt nu på morgonen sen skulle hon komma hit i eftermiddag. Tänkte att vi skulle ut & gå med nova i vagnen nu på förmiddan.<3 Riktigt skönt väder idag också, märks att våren är på väg, MYSIGT!!!
Tiden har gått så fort sedan lilla Nova kom, har inte riktigt haft tid o tänka på mig själv. Satt och kollade i kalendern nu, jag fyller ju år om 19 dagar. Trodde det var mer men tiden har ju bara flögit förbi. Jag fyller 18 år då, ska snart ta tag i övningskörningen igen vill ju ha bil så man kan köra vart man vill med familjen.<3<3
Tänkte jag skulle försöka vara riktigt nyttig idag, ingen diet då men äta fulkornsbröd och lite sånna nyttigheter. Känner det att nu måste jag bli av med övervikten, men min kropp har inte blivit tjock efter förlossningen det är bara det att man har fått helt andra former. Gillar min kropp som den är nu men inte vikten. Men känner det att jag inte behöver gå ner jätte mycket till hade varit nöjd med 10-11kg..Jag har ju redan gått ner 22kg så det är jag stolt över<3
Nä nu ska jag gå och ta upp lilla Nova hon är lite ledsen<3

ha en bra dag<3 =)
// MammaMia



Min älskade familj<3<3<3


Onsdag<3

Idag så vaknade vi runt 9 tiden..=) Först matade jag lilla Nova sen så gick vi ut en runda med henne i vagnen. det var jätte mysigt nu när det är soligt och börjar bli vår. Sen så sökte älsklingen lite jobb när vi ändå var ute,  finns inte så mycket jobb just nu.  Jag hoppas verkligen att han får ett jobb snart.  Men men det löser sig alltid på något sätt... Ja annars så händer väll inte så jätte mycket idag, novas gammel gammel faster och hennes man kommer hit, även min lillasyster skulle hit en runda efter skolan<3  Så det ska bli trevligt med lite besök=) annars blir det bara vara hemma och mysa med älskade familjen som vanligt<3<3<3 Trevligt  som tusan<3
Nu tänkte jag städa upp lite i lägenheten, så här är fint när de kommer hit idag.


Nya bilder på Nova<3

Älskade lilla barn, du är så underbar<3<3


Mamma&Pappas lilla sessa<3<3


Mår så himla bra när man får denna blicken av min älskade dotter. Jätte söt & helt underbar<3<3<3

=)

Idag så har vi varit hos BVC. Det gick super bra..Nova var jätte snäll på alla sätt och vis. Sen så hade hon gått upp lite mer än 400g sedan tisdags, så nu väger hon 4230g.... Kändes bra o höra att hon har gått upp som hon ska..Sen efter Bvc gick vi till fiket, jag och älsklingen SYNDADE vi åt vars en kaka. Kändes inte så bra hade inte ätit frukost eller något. Men det var jätte god kaka hehe. Sen så gick vi hem, jag har fixat försäkring både till lilla Nova och Älsklingen. När lillan hade ätit och vi hade varit hemma några timmar gick vi ner till älsklingens jobb. Hans chef Malin hjälpte mig med att flytta min adress hem till lägenheten. Jätte snällt, efter det så gick vi en runda på ca 20 minuter eller något med vagnen. Känns så mysig att gå ut med lillan i vagn<3<3<3  Förresten snart passar min förlovnings ring igen. Har gått ner 22kg sedan söndags (8 Mars)...=) Nu ska jag och älsklingen äta en god middag, kött,potatis & sås..

Ha det gott Kram // MammaMia ;)




Bild!!



Gravid



efter graviditeten

Design:)

Nu har jag gjort om min design<3 =)

Jag älskar min lilla familj<3<3<3<3





BVC

Idag så har de från BVC varit på hembesök hos oss. Det gick bra, vi fick en tid imorgon så då ska de väga, mäta och undersöka henne. Just nu så ligger lilla Nova i sin pappas famn och myser<3 ..Får verkligen aldrig nog av att titta på henne<3 Kan knappt fatta att hon verkligen har legat i min mage eller att hon är min. Kan verkligen jag få något som är så vackert.<3 Snart ska älsklingen in till Arbetsförmedlingen. När han kommer hem tänkte jag att vi skulle först äta sen ut & gå med vagnen =)..sen ikväll blir det bara mys med lilla familjen<3 Måste bara skryta har gått ner 20kg nu sedan förra söndagen..Helt stolt och känner mig smalare hehe. Men var ju jätte svullen på grund av Havandeskaps förgiftningen. Så det ger resultat nu.

Tänkte jag skulle fixa till min design, vill ju ha med hela familjen..dock har jag bara paint men det ska nog bli bra ändå;)..Ikväll tänkte jag titta på ungamödrar, älskar det programmet.  Nä nu ska jag fixa en design innan Lilla Nova vaknar<3

Ha en bra dag kram // MammaMia ;)



Älskade lilla barn, tack för att du blev vår<3 Mamma&Pappa Älskar dig Nova<3


1 vecka<3

                                                                        Hejhej alla bloggläsare;)
Igår
  Så gick vi hem till mina föräldrar (6 Km)..Men det gick jätte bra, började med att vi gick hem till novas Gammelmormor. Hon hade köpt kläder till henne, en jättesöt klänning med byxor, strumpor, boddy dräkt och 2 par trosor till mig=)..Sedan gick vi hemm till Novas mormor&morfar. de hade köpt mat till oss, kebabtallrik och kebabrulle.  Sen på kvällen så hade vi en tävling med många släktinga. Det innebär att varje person satsar 15kr var och så fick man rösta på 3 låtar. Den som gissade på den rätta låten som vann fick pengarna. Det var min pappa som fick alla pengarna tror det var runt 300kr. Så det var ju en bra vinst..=) Var jätte trevligt att träffa min familj & släktingar. Sen på kvällen åkte vi hem till lägenheten och då gick jag och la mig var så trött efter denna dagen...=)

Idag så är vår lilla Nova 1 vecka gammal. Tiden går så himla fort, känns som om jag födde henne igår nästan.  Gud vad jag älskar vår lilla Dotter får aldrig nog av att ligga och titta på den lilla sötnosen<3  Just nu så ligger Nova i sin pappas famn och myser<3 Idag så har Älsklingen tatuerat in Novas namn på armen det blev jätte fint. Nu ska jag gå och laga champinjon soppa till mig och älsklingen skulle äta pizza. Sen ska vi försäka städa upp i vår lägenhet för de från BVC kommer hem till oss imorgon för att skriva in lillan. Ja annars ska vi bara mysa idag vår lilla familj<3

Ha det fint 



Mina två älsklingar<3 Jag älskar er  med hela mitt hjärta<3



Godmorgon<3=)

                                                                                       Hejhej alla!
känner att jag har börjat återställa mig lite nu efter förlossningen. Inatt var verkligen en drömnatt. Vår lilla älskling var så himmla lungn och jag gick bara upp 3 ggr=).. Kan verkligen inte beskriva känslan jag har nu när vi har en liten familj. Känns så himla underbart. Vår lilla älskling är så underbart vacker och söt på alla sätt och vis. Älskar henne verkligen med hela mitt hjärta. Hon är verkligen något från mig och älsklingen. Varje dag känns mer specielt, man har något att gå upp till varje morgon och ta hand om. Blir helt tårögd när man tittar på henne<3<3.. Just nu ligger hon och sover bredvid mig i vagnen<3 Ett sånt litet liv med ett så stort hjärta av guld<3 Kan inte säga mer än att jag är lycklig & har verkligen fått allt vad man kan önska sig i denna världen<3<3


ha en bra dag



Jag älskar dig älskling<3




Vårt lilla älskade barn<3<3 Vi älskar dig Hjärtat<3

förlossningen!! <3 =)

Den 8 Mars bestämde sig vår lilla bebis för att komma ut. Jag ringde in Barnmorskan på BB avdelningen lite efter 06:00, de skulle ta blodtryck och Ctg som dom har gjort varje morgon sedan de la in mig. Fast när jag låg med Ctg så fick jag lite ont i magen & helt plötsligt 06:30 så bara gick vattnet i sängen.  Trodde dock att det skulle bli en lång och jobbig förlossning. Men värkarna började bara några minuter efter & de fick köra in mig på förlossningen. Där fick jag ligga med Lustgas, jag fick ducha och jag testade även akupuntur. det ända som hjälpte för mig var Lustgasen..Har nog aldrig upplevt en så jobbigt smärta. Men jag ska säga att det var värt varenda värk. Vår lilla dotter föddes 10:16, Hon var 52cm lång och vägde 4045 gram<3 Från det att mina värkar började till det att vår lilla sessa föddes tog 3 timmar och 46 minuter..Skönt att det gick så snabbt<3



Jag med CTG 2 dagar innan lillan föddes<3



Den här söta lilla Tjejen ska heta Nova<3
Mamma&Pappa älskar dig gumman<3



Sötnosen<3



Mammas lilla älskling<3 Jag älskar dig så mycket lilla gumman<3


Läkaren

 idag runt halv 11 så kom läkaren in med beskedet om att de ska starta mig. Så fick medicin. Vilken lättnad det är vill ja lova. Vi är lyckliga just nu. Visst det kan ta ett eller flera dygn innan den kommer. Men nu vet vi iallafall att det snart är dax. =)  Så nu ska läkaren komma var 4:e timme och kolla hur det har gått. Nu längtar jag jätte mycket efter vårt lilla älskade barn<3 Sen idag så kommer mamma&pappa på besök. Vi får se när den lilla/lille kommer<3


Ha det fint






7 Mars

Ja det har hänt rätt mycket sedan sist, fast ingen bebis ännu. Jag åkte till barnmorskan i torsdags där det visade sig att jag hade äggviteämne i urinen (Kanske havandeskaps förgiftning.) Så hon ringde förlossningen så vi fick en tid vid 13:30.  De tog Ctg , blodprover, blodtrycket och jag skulle berätta hur jag har kännt mig osv. De vill ha kvar oss här på BB under observation. De håller fortfarande på o kolla vad det kan vara. Jobbigt samtidigt som man går över tiden. Just nu är jag riktigt trött. Hoppas att barnet kommer nu snart. Jobbigt att se alla som har fått barn samtidigt som jag går runt med magen i vädret. Önskar att jag var hemma samtidigt som man nte vågar. Hoppas att det strtar snart men det känns inte så.!!! Idag så är jag 40+1, alltså 2 dagar över beräknad förlossning. Snälla lilla bebis kom ut nu.<3<3
N ska vi äta frukost sen ska jag vila lite till.

Ha en bra dag alla






40+1




Tack för att du finns vid min sida älskling<3

Uträknad barnafödsel<3

How`s my pregnancy doing?     



                                                                                         God morgon alla!
Ja idag är det då beräknat att den lilla/lille ska komma. Men om den vil det är en helt annan sak. Gud vad man har längtat till denna dagen! =) 39+6..Hade lite lite mer förvärkar igår än vanligt så det är iallafall på G snart. Men just nu känns det inte som det, men visst det kan komma helt plötsligt okså. Nu ska jag och min lillasyster strax till Barnmorskan, jag tänkte fråga henne om hon kan se om man öppnat sig litte eller om barnet har sjunkit ner ännu mer.  Nästan alla tror att vår lilla älskling kommer på lördag. Då fyller bland annat en kille vi känner år. Så det skulle inte förvåna mig. Sen ska mina föräldrar kanske på fest den kvällen, som tur är ska dom inte dricka för det är dom som får köra mig till BB. Hoppas bara att jag slipper gå över två JOBBIGA veckor, det hade jag absolut inte stått ut med. Nä nu ska vi äta frukost och lite sånt innan barnmorskan, skriver mer efteråt hur det gick<3





Uträkning utgår från dagens datum: Tors 5 mar 2009.
Din graviditet startade Fre 30 maj 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 13 jun 2008 (ägglossningen).
 Du är på dag 280 av 280. (100%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 6 fulla dagar (v39+6).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum idag
Du har 0 dagar kvar till beräknad förlossning.


Vecka 40

Barnet:

Ca 50-52 cm och 3.5-4 kg. Barnet fyller ut hela din mage. Allt är klart. Förlossningen närmar sig, kanske har du redan fött? Förvärkarna påverkar livmoderhalsen att mjukas upp och kortas av. Ändå är det inte konstigt om du får vänta ytterligare en vecka eller två på ditt barn. Glöm inte att det är helt normalt att passera utsatt datum för förlossningen. Det allra bästa för både dig och barnet är att kroppen hinner mogna fullt ut innan de första värkarna kommer. Livmodertappen skall mjukas upp och dina bäckenfogar hinner också mjukna lite till. 92 procent av alla barn som föds i Sverige gör det mellan vecka 37 och 42. Cirka 4 procent föds före vecka 38. Även om det kan kännas hopplöst tungt att passera sitt förlossningsdatum kan det vara en tröst att veta att 90 procent av allt kvinnor som passerar vecka 40 har fött sitt barn innan vecka 42 är över. En del kvinnor drabbas av besvär med diarré i slutet av graviditeten. Antagligen beror det på att nivåerna av hormonet prostaglandin ökar och påverkar tarmen att tömma sig, något som är helt ändamålsenligt inför förlossningen.

Mamman:

När förlossningen väl startar kommer du att förbruka ungefär 500 kalorier i timmen. Det är ett maratonlopp att föda barn och det är en bra tanke att du skall förbereda dig för ett sådant. Vila mycket, ät bra och lagra kolhydrater så kommer du att orka bättre. Förbered dig väl och kom ihåg att din kropp är skapt för att föda, bara du låter den. Möt den första värken med mod, tillit och fokusera på din uppgift. Du har något stort och överväldigande att se fram emot. Att föda är en sak. Men det är först efteråt, när barnet äntligen finns hos er, som det riktigt stora äventyret börjar. Nu är ni mamma och pappa!
Lycka till!


Ankomstlista (När lite olika människor tror bebisen kommer)
26/2 Katarina , Emma
27/2 Kristel
28/2 Älsklingen
3/5 Mamma, jag

4/5 Min svärmor
5/3 Min älskling
6/3 Josè
7/3 lillasyster (Sandra), Robin
8/3 syster(Emmy), Min moster (Linda)
10/3 Jag
11/3 Pappa

När tror ni att den lilla kommer? =)


True Love<3



Jag älskar dig älskling.
Nu är det inte långtid kvar tills vi ska bli föräldrar.
Jag är så himla lycklig med dig Jimmie.
Jag vet att vi kommer bli en bra familj, tillsammans klarar vi allting.
Tack för att du finns vid min sida och vill leva detta livet med mig.
Vår kärlek är stark och övervinner det mesta.
<3

.+*God Morgon!*+.

        How`s my pregnancy doing?                                              


                                                                          Ingen bebis ännu!
Ja inatt blev det heller ingen beis. Jag känner mig hur pigg och smärtfri som helst. Riktigt jobbigt eftersom vårt Bf datum är imorgon. Men men Jag har bestämt mig för att inte gå runt och tänka på det så mycket. Jag ska försöka hitta på saker att göra. Annars går man ju under om man skulle gå över 2 veckor. Nä men ska nog ta och städa idag och gå en runda väldigt fint väder idag=).Imorgon har jag en tid hos barnmorskan 10:45 så det är ju rätt skönt ändå, då har man något att göra.  Usch har extremt mycket vatten i fötterna,händerna och ansiktet nu. Ska bli skönt när det försvinner=) Nä nu ska jag städa upp i lägenheten och lite sånna saker.





 Imorgon så är du beräknad att komma<3 Love you baby<3


Ankomstlista (När lite olika människor tror bebisen kommer)
26/2 Katarina , Emma
27/2 Kristel
28/2 Älsklingen
3/5 Mamma, jag

4/5 Min svärmor
5/3 Min älskling
6/3 Josè
7/3 lillasyster (Sandra), Robin
8/3 syster(Emmy), Min moster (Linda)
10/3 Jag
11/3 Pappa


3:e Mars

                                                                                        Tjena alla! =)
Godmorgon alla!, inatt så ville inte bebisen komma ut. Men det är bara att vänta tills den känner sig mogen & klar<3 =)
idag så fyller min vän 20 år...<3 Grattis till dig gomman<3.... annars så ska jag bara vara hemma och ta det lungt idag, tänkte småstäda, packa BB väskan, gå & handla. Sen skulle min vän ringa mig vid halv 12<3 Så har ändå lite o göra, men ska ändå försöka sova ut så mycket som möjligt nu innan förlossningen för man vet aldrig när den vill komma ut<3  Idag så är det 2 dagar kvar till det beräknade förlossnings datumet<3 =) Nu ska jag gå och äta frukost.

Ha en bra dag // 



Ankomstlista (När lite olika människor tror bebisen kommer)
26/2 Katarina , Emma
27/2 Kristel
28/2 Älsklingen
3/5 Mamma, jag
4/5 Min svärmor
5/3 Min älskling
6/3 Josè
7/3 lillasyster (Sandra), Robin
8/3 syster(Emmy), Min moster (Linda)
10/3 Jag
11/3 Pappa

Latisdag idag<3

 
Har du kanske planer på att komma ut?


                                                                 2 Mars
Ja idag så har jag bara tagit det lungt. Varit extra trött och lite sånt.  jag har bara varit hemma, vi har tvättat och städat lite. Sen lagade vi potatisgratäng och snitzel till middag och vitlöksmör till det<3 Ikväll så övningskörde jag lite med min pappa. det gick superbra. Sen så har jag och älsklingen varit ute och gått. Kanske är det på g snart. Jag hopas det. fast har bara haft lite mens smärta men det kan ju bli värre. Vem vet kanske kommer det en bebis till helgen=)...Fast idag är det 3 dagar kvar till förlossningen. Längtar så himla mycket<3 Hoppas verkligen att man slipper gå över, men jag ställer in mig på det så slipper man bli besviken!
Imorgon fyller min barndomsvän 20 År Grattis till dig gomman<3 =)
Nä nu ska jag bara ta det lungt igen.

ha en bra kväll //


Ankomstlista (När lite olika människor tror bebisen kommer)
26/2 Katarina , Emma
27/2 Kristel
28/2 Älsklingen
3/5 Mamma, jag
4/5 Min svärmor
5/3 Min älskling
6/3 Josè
7/3 lillasyster (Sandra), Robin
8/3 syster(Emmy), Min moster (Linda)
10/3 Jag
11/3 Pappa

Lägenhet=)

Idag så har jag sökt ny lägenhet till mig och älsklingen. En söt lägenhet med en liten uteplats & badkar<3 det är de 2 sakerna vi vill ha. Nu får vi hoppas att där blir någon ledig snart<3 =) Den var nästan 200kr biligare i månaden med. Kan det bli bättre?




                                  Tupperware.

Är ni sugna på att ha/hålla i ett Tupperware Party?


Detta är ett utmärkt tillfälle att träffa sina nära och kära.

Till Värdinnan/Värden utgår en tackgåva och i stor veckor beroende på försäljning kan det bli mer...


Det behöver inte vara avancerat: lite fika Ex. frallor & pålägg.


Eller varför inte ett "After Work"

Då jag kommer till arbetet?


För mer info, eller varför inte bli min kollega?

Hör mer om ett roligt och givande arbete.

Ps. Till er män! Varför inte en Herr middag?


                             
Tupperware Konsulent

                                        MiaPersson



Barndop<3


                                                                                       1 Mars
Idag så har vi varit på barndop det var trevligt. Vi åkte hemifrån vid halv 10. Sen började dopet 11 i Hästveda. Det var min söta lilla kusin Theo som döptes. han var lungn under hela dopet, det gick jätte bra. Efteråt så åt vi smörgåstårta och prinsess tårta. Sen kunde man även äta rulltårta. Men påvägen hem kände jag mig riktigt trött och sov nästan hela vägen hem. Men vi får hoppas att det är dax för vår lille/lilla plutt att komma ut snart<3 =) Ja annars ikväll så ska vi bara ta det lungt. Tänkte kolla på tv och lite sånna saker. Just nu sitter jag och driker lite te det är så gott. Imorgon tänkte jag städa upp i lägenheten och tvätta lite kläder utifall att bebisen kommer snart, man vet ju aldrig! Jag är så himla nyfiken på hur den ser ut & vad det är!;) Om 4 dagar alltså på torsdag är bebisen beräknad att komma ut, så vi får se när den anser sig mogen att komma ut. Hoppas hoppas mer än allt att den vill komma ut denna veckan<3

Ha en bra söndag! // 






Ankomstlista (När lite olika människor tror bebisen kommer)
26/2 Katarina , Emma
27/2 Kristel
28/2 Älsklingen
3/5 Mamma
4/5 Min svärmor
5/3 Min älskling
6/3 Josè
7/3 lillasyster (Sandra)
8/3 syster(Emmy), Min moster (Linda)
10/3 Jag
11/3 Pappa


Nu hoppas jag&Pappsen att du vill träffa oss snart<3 Vi älskar dig vår lilla gulleplutt<3


Älskling jag är så glad att det är med dig jag ska skapa en familj med.
Tack för att du finns här i mitt liv <3
Du betyder så himla mycket Jimmie älsklingen<3 Pussar jag älskar dig / Din mia