Tröttor

Idag så har man hunnit med en del. Har ju bland annat jobbat till 17:00, sedan körde jag hem till min "gammel" morbror. Det var super trevligt och min moster kom även dit. Nu är man helt slut och ska snart vandra till sängs. Imorgon ska jag och min lilla prinsessa bara vara hemma och möjsa <3 Sedan skulle min mamma komma ut en sväng så vi kan promenixa.
pusspuss

Morning Sunshines!

Nu ska jag snart köra till mitt jobb. Blir jobb fram till 17:00 idag. Men det är la okej. Just love my job. Men idag är det en stor dag också för jag har börjat mitt nya liv. Jag ska vara nyttig nu och gå ner i vikt. Men det känns väldigt bra än så länge. Men de 2 första veckorna brukar vara de mest jobbigaste. Men I CAN DO IT! Nä nu måste jag gå upp till min lilla snäcka och fixa till henne inför dagis. Så jag själv inte kommer för sent.

Pusspuss
John travolta

Måste bara lägga in denna härliga dans som ett avslut på denna kvällen!

Min dotter 2 År

Idag så fyllde min dotter 2 år. Gud vad tiden går fort och jag har verkligen gjort allt för att hon ska få en bra dag! Vet ni vad, hon har verkligen haft det bra också. Hon har lekt med barnen och ätit gott. Nu somnade hon framför en ny film som vi köpt till henne i present. Hon är verkligen lycklig det syns på henne. Jag är så himla stolt och glad för henne. Hon har blivit så stor och duktig. Mammas lilla prinsessa. Så jag vill tacka alla som kom hit idag och grattade henne. Men på söndag blir det ett stort kalas. Då kommer det runt 30 personer.
Sen gick vi även över till grannarna ikväll, det var super soft. Dom hade verkligen en jätte mysig lägenhet. Dem bjöd på ett glas vin ikväll, ett gott avslut på denna jäktiga kväll! :) Jag har nu bestämt mig för att börja med vikten igen, det var faktist grannen som insperarade mig denna gången då hon går på en speciell kur. Men jag ska vara nyttig på mitt gamla vis. Dock blev det som en spark i rumpan. :) Jag vägde mig ikväll och jag väger 88kg. Så det blir min start vikt. Jag ska nu väga mig varje tisdag i 1 månad fram över. Minst 30 minuter promenad nu varje dag. Nu ska jag gå och lägga mig då det är jobb imorgon 08:45-17:00.
God natt alla

Dålig morgon med skakningar i armarna.

Usch denna morgonen är verkligen hemsk. Ville inte gå upp men måste för jag ska besitka bilen 09:55. Innan dess ska jag hämta bilen hos min farfar och åka hem till mamma en stund och prata av mig. Men gud asså känner riktigt hur skakig jag är i armarna. Det känns som om det kryper i dem. Allt tack vare denna JÄVLA utbrändheten! Undra om det blir värre med en kopp kaffe? Det är det ända jag är sugen på nu till frukost!