Tappat kontrollen helt!

Asså när jag skulle ta mitt körkort så övningskörde jag varje dag, från förmiddagen till sent på kvällen. Då tappade jag kontrollen helt med vikten. Vi åt ju som ett par monster. Blev mycket sötsaker & jag gick upp i vikt! Efter jag fått mitt körkort har jag verkligen försökt att gå ner i vikt vad resulterade det till? Jo jag gick upp till 82,9. Det är helt hemskt så jag har gått upp 8kg+ :S
Så idag har jag verkligen bestämt mig för att inte vara lat och jag ska ut & gå varje dag. Men viktigast av allt är att jag ska börja äta mer och nyttigare. Jag äter lite under hela dagen & kränker på kvällarna. Det känns helt sjukt. Så nu har jag verkligen bestämt mig för att gå ner i vikt! jag kommer att sätta ut mål varje vecka vad jag vill väga och vad jag väger! Så min tävling med mig själv börjar här och nu! Jag ska väga mig varje måndag!
Klara Färdiga Gå!



30 November 2009

Start vikt 82,9kg     Mål vikt 65,0kg

7/11
Vikt
Mål Vikt : - 1,5kg

14/11
Vikt
Mål Vikt

21/11
Vikt
Mål Vikt

28/11
Vikt
Mål Vikt





Tisdag!

Idag är det bara tv dag! Mysigt först Unga mödrar 16:30, Uggly Betty 20:00, Desperate housewives 21:00, Andra Avenyn 21:00. Nice nice
Imorse gick jag upp 06:00, Nova ville ha mat så fixade lite välling. Sen när jag ändå var uppe så fixade jag älsklingens jobbemackor & frukost till oss. Så det var duckat o klart när han vaknade mysigt blev det!

Sen vi 4 tiden ska jag och lillan gå och möta älsklingen på jobbet. Sen ska vi ha följe hem, mysmys. Dem senaste dagrana har jag och älsklingen kommit jätte bra överrens. Vi har ju bråkat jätte mycket men det beror ju på att båda har varit trötta. 
Men men vi ska försöka komma ut lite själva någon gång ibland. Det behövs verkligen för man tröttnar lätt på varandra när man bara går hemma i lägenheten. Nä nu tänkte jag gå & fixa middagen till min man. Så är det helt klart när vi kommer hem.

Såhär ser framtiden ut!

Fredag 27 November
Då ska vi åka och storhandla hem mat med Maggi, Daniel & alica.

Lördag 28 November
Laga god middag tillsammans med maggi & daniel.

5 December
Åka upp till Ullared! =)

12 December
Äta på Julbord med älsklingens jobb! Jag funderar på att dricka lite, har ju inte gjort det sedan 13 Juni 2008.

24 December
Fira jul hos mina föräldrar nice!



Nyttig morgon!

Idag så vaknade jag och lillan runt 10 tiden :)
Sen så har jag gjort lite situps, knäböj och lite sånna saker. Knäböjen tog kol på mig. Det var meningen attt jag skulle gå 1,2milidag men vettifan om jag klarar det nu :S mina ben känns helt döda! Jaja men jag ger mig ut så får vi se hur långt mina ben orkar! :) Nu ska jag fixa till mig :)


pusspuss




Lördagsmys ♥

Vår dag har sett ut såhär

Började med att älsklingen vaknade vid 6 tiden, gick och tog på sig arbetskläder och satte sig vid bordet för att äta frukost. Då kom han på FAN det är ju lördag och jag är ju ledig! Snacka om otur!

Sen vaknade vi vid 10:30. Vi bestämde oss för att åka ut till mina föräldrar och äta vår frukost där. Så vi köpte frukostbullar. Sen åkte vi hem till mina föräldrar. Sen vid 2 tiden åkte vi hem till oss, först släppte vi av min minsta syster på spar för hon skulle träffa en kompis. Sen vid 20:30 så blev det fylleskjuts. Skulle köra min mormor,syster,morbror, hans tjej, min moster,hennes kille & deras vän till Raggarklubben. Jag fick köra en buss bil. Snacka om jobbigt. När jag skulle köra ner bilen till byn så höll jag på att klippa två små rådjur. Jag såg dem, tvärbromsade och blundade och höll för öronen. Jag  var 100% säker på att jag kört över dem!!!!! Men då sa min mormor till mig att dom klarade sig och jag inte hade gjort det! Tur annars hade jag nog haft dåligt samvete resten av livet.  Nu ikväll är mina föräldrar på bio, dom kollar på paranormal Activity (inte säker på stavningen). Min lilla syster är här hos oss och vi tittar bara på tv. Nova är besatt av lilla Emmy. hehe men hon märker att hon inte är vuxen så kanske därför, vem vet. Nu ska jag krypa ner hos älsklingen och kolla på tv!

pusspuss Mia



Jag älskar oss.. ♥


Mammas fiserumpa..♥ Älskar dig snäckan



Vår kärlek varar förevigt..♥

Fredags Mys ♥


God Morgon alla!

Jag vaknade nyss av att min mamma ringde. ^^ Min söta lilla Nova ligger och sover, Yeees lite ensam tid! :) Låter så himla elakt men man får passa på och ta hand om sig själv när hon sover. För sen går 100% åt från mig, måste ju hålla koll på henne nu när hon kryper, reser sig hela tiden. Hon går också själv fast om hon håller i saker. Mammas duktiga flicka..<3 Nä nu ska jag surfa runt lite på nätet!

pusspuss


Jag vet!

Jag vet var jag ska födas i mitt nästa liv! =)


Nattbloggande

Idag så har jag varit med Nova hos hennes mormor & morfar. Det var super trevligt, sen körde jag hem och hämtade älsklingen. Vi åkte till klippan och gick vid någon sjö. Jag klagade, men i slutet gick vi och höll handen och bara visade att vi älskar varandra. Älsklingen hade lilla nova i bärselen på magen.  Hon nannade gott där. Sen blev det netto också trevligt. På kvällen kom Maggi, Daniel och Alica. <3
Nu kollar jag på det okända! Bara älskar allt som har med andevärlden att göra!

klippte lugg idag förresten!




Morning!

Idag så orkade jag inte gå ut med vagnen, eftersom vi ska till min svärmor vid 3 tiden. Först ska vi till min sambos bror och samåka med han från klippan till Ängelholm. Sen ikväll så ska vi hem till Maggi, Daniel & Alica. Nu ska jag fortsätta fixa till mig :)

Kissäs!


Here we Come ;)

Nu ska jag och nova gå ut på vår morgon runda! Härligt säger jag bara. Nu för tiden längtar  jag bara efter att få komma ut med vagnen :) Desutom har jag gått ner 1kg på mindre än en vecka, rätt nöjd! :)
Nä nu ska vi käka frukost sem blir det vår promenad!

Jag snackade med min pappa igår om Afghanistan och han sa att min farbror som är nere i körde bakom den bilen som körde på en hemmagjord mina. Tur att han kör typ ambulansbilen, dom kör tydligen aldrig först! Måste vara hemskt att se alla döda människor och sånt :S



Trött som tusan!

Usch då! Idag är jag så himla trött. Orkade knappt gå upp ur sängen, men Nova satt på golvet och lekte med min ögonskugga. Så var ju tvungen att gå upp. Vem vet vad nästa hyss är?
Tänkte jag skulle tvinga mig ut och gå den rundan på 1,5 timme efter att vi käkat frukost :) Ska bara piggna till lite först så man inte somnar stående! Igår hade vi film mys med Maggi, Daniel och lilla söta Alica. Super trevligt var det. Jag och Maggi glode på bonde söker fru, dom är ju bara så himla roliga att titta på! Nä nu ska jag försökna piggna till lite! =)

pusspuss Mia



Duktig.. =)

Idag har man varit super duktig, gick upp runt 9 åt frukost fixade till mig och Nova sen gick vi en runda som är 1,5 timme lång. Skit härligt =)
Ikväll kommer Maggi, Daniel och lilla Alica hit. Vi ska kolla lite film och sånt mys. Fast ikväll kommer Bonde söker fru och jag måste ju bara se det programet det är ju så himla roligt.  Nu ska jag gå och titta vad vi ska ha till middag idag :)


pusspuss// Mia




Min älskade dotter, jag är så stolt över dig!<3



Du är verkligen det vackraste jag sett!
Tack för att jag fick bli din mamma. Jag kommer alltid att finnas här för dig lilla gumman.
Pussar // Din stolta mamma

Gått i ca 1,5 timme yeah!

Jag har varit jätte duktig idag, men också jätte dum!
Jag var ute och gick från 10:30 till 12:00. Men jag har inte ätit frukost ännu, Dumt!
Nu ska jag ut till min mamma och ringa Csn!
Idag blir det mycket Tv Desperate housewifes, Unga mödrar, Andra avenyn & Uggly betty såklart!
Nu måste jag äta och sen köra.

pusspuss





Glad idag!♥

Idag: så vaknade jag av att Nova var jätte ledsen, hon ville ingenting! Så jag tog henne i famnen och kramade om henne samtidigt som jag vaggade henne fram och tillbaka. Då blev hon lugn. Sen gick vi upp för Nova piggnade till när hon var ledsen. Sen så tog jag vagnen och gick i ca 1 timme om inte mer. Härligt för lillan som sov hela rundan.  På vägen hem så gick jag inom förbi där min sambo jobbar "Han lägger om nytt tak"
Gud vad man saknar han nu, vill bara att han ka komma hem. Men han måste ju jobba så vi får in lite pengar :)
Iallafall, sen när vi kom hem så ställde jag mig och diskade upp och sen åt vi frukost. Nova åt gröt, för mig blev det 2st lingongrova med gurkskivor och grillkrydda på det!
Just nu så tänkte jag sätta mig och slappna av lite framför datorn :)

Gårdagen: igår så kom Maggi,daniel och lilla Alica hem till oss. Det var jätte trevligt. Dom kom vid 1 tiden och så skulle vi fika lite och så låta barnen leka. Men slutade med att dom var här tills 6 tiden. Sen körde Jimmie,daniel och Alica och köpte hem pizza. Jag, Maggi & Nova åkte hem till dom sålänge. Sen var vi där till ca halv 10. Tack för igår var verkligen super trevligt :)

Nu ska jag titta vad Nova gör hör bara hur hon slängen ner en massa saker på golvet! ^^











Tack för elefanten, den fick åka vagnen med Nova idag! :)

Grattis på Farsdag, älskade pappa! ♥



Du är världens bästaste pappa, tack för att du finns!

Loveyou // Din dotter ♥

8 Månader idag, Grattis mammas Prinsessa du börjar bli stor!


















Mamma & pappa älskar dig lilla vän! ♥
Du är sötast, vackrast, underbarste barnet man kan tänka sig. Jag är Stolt över dig, riktigt stolt. Du kommer alltid att vara min & pappas lilla ögonsten. Vi kommer alltid finnas här för dig!

Massa kärlek // Mamma & pappa

Jaha!

Jag gick in till Nova som vaknade till vid 12:00 tiden, försökte få henne att somna om, la mig i vår säng för att ge henne boppe! Vad tror ni? Jo jag vaknar 03:00 av att jag hade somnat, där försvann vår lördag! älsklingen somnade på soffan. Tänkte jag skulle ta med honom in i sovrummet så vi kan nanna tilsammans.<3
Igår lekte nova med en flicka som heter Aliyah. Det var riktigt skojsigt! Sen idag så kommer Maggi, Daniel & lilla Alica. Det ska också bli jätte trevligt =) Både jag och Nova need more friends!
Nää nu hör jag hur sängen ropar på oss!!!

pusspuss//mia


Helg! =)

Whiiiihoo, igår så var vi iväg och handlade hem lite mat. Sen så på kvällen tittade vi på dem 2 nyaste johan falk filmerna. Me loove! Så himla bra, någon som vet om det kommer fler? Idag så ska jag mest ta det lungt, veronica och hennes dotter Aliyah ska komma hit idag. Det ska bli kul, Nova behöver leka med lite fler barn som är nästan lika gamla som hon själv & jag behöver lära känna fler mammor..:) Sen på Söndag så kommer Magdalena, daniel & lilla Alica. Så det blir en fullspäkad helg för oss. Men ska bli kul, för vill verkligen lära känna lite fler människor, behöver lite fler vännor som också är mammor. Man har ju inte samma intresse dom dom gamla längre. Men man har ju verkligen märkt vilka som är riktiga vänner och inte. Men det var kanske bäst att man inte umgås med dom gamla längre, för hade dom brytt sig hade dom varit kvar hos mig! Dålig stil asså!!!
Nu vid 12 tiden ska jag ut till mamma och pappa  häsla på :)  Nä nu ska jag fixa till mig lite =)


pusspuss// Mia




Real Friends stays forever <3

5/11-09

Idag så gick jag och Nova upp vid 7 tiden. Eftersom jag var riktigt trött satte jag nova på ett täcke utanför toalett dörren, så gick jag in i duchen. Tror ni att hon satt stilla?! Nej så klart inte, hon kröp in på toalett golvet så när jag satte ut henne på täcket igen så var hela magen blöt på hennes pyjamas! Så det var bara till att ducha färdigt och gå och ta på henne torra kläder. Sen gick vi ut i köket där Nova fick rån,AD droppar & lite gröt. Jag själv åt bara helt vanlig torr gröt utan någoting på! Både kanelen och russina var ju slut! Sen var tanken att vi skulle gå till Öppnaförskolan/mammagruppen 09:00. Men både jag och nova somnade inne i vår säng och vaknade upp runt 10:00. Det känns inte lönt att gå dit eftersom dom stänger 11:00. Vi var ju inte färdiga med någonting heller.
Idag kommer trekvlövern hit och mäter varmen, vi fryser ju hela tiden och man ska absolut inte behöva köra med varme fläckten. Det är bara förjävligt!  Sen vid 7 tiden så ska jag och min mamma på Meditations kurs. Det kan vara rätt härligt att lära sig att slappna av. Jag är väldigt stressig person, inte för att jag vill vara det men tycker att jag alltid har en massa på gång som måste göras. Nä nu ska jag kolla min facebook. ^^

pusspuss// Mia


BVC 14:00


8 Månader!

Den 8:e November blir vår lilla sessa 8 Månader. Desutom är det farsdag den dagen :) Vår lilla snäcka börjar bli stor<3


just love it! =)


Regnigt värre!

Dom senaste dagarna har det varit regningt, väldigt tråkigt för jag vill ha sol. Just nu så har jag och Nova ätit frukost och nu leker hon. =) Tänkte gå med henne en runda i vagnen. Måste ändå upp till posten och skicka bostadsbidrags lapparna. :) Såklart måste man köpa frimärke för försäkringskassan är ju så himla snåla.  Nä nu måste jag tleka lite med Nova & städa. Hon kryper runt i hela lägenheten nu och är ju bara intresserad av att leka med dom farliga sakerna. Sen reser hon sig själv, man är ju rädd att hon ska trilla baklänges och slå i huvudet.
Med andra ord hon är ett litet busfrö! =)

// Mia