Hamburgare & Godis!

Hejhej bloggen!
Nu har vi varit uppe i affären. På väg till affären kom min kära sambo hem, så han följde med och handlade. Vilket sammanträffande. Vi köpte nyttigt grovbröd "som vi ska som hamburgar bröd" Supergott. Sen köpte älsklingen chips & dip. Jag köpte en skvallertidning! Wihoo älskar skvaller. Utanför affären träffade jag min söta lillasyster & hennes vänner.
Sen så gick vi bort till macken där vi träffade min mormor som skulle köra till Ängelholm och jobba natt. Vi köpte cocos chocklad på macken, mitt favorit godis & älsklingen köpte Snus. örkkk Nej nu ska vi käka!!

pusspuss//
Mia


Kommentarer
Postat av: Erika Drake af Hagelsrum

Haha ok, men då är det ju på tiden ;)

Jag började nu i sommar så hehe.

2009-08-21 @ 17:30:50
URL: http://justoneystadrake.blogg.se/
Postat av: Erika Drake af Hagelsrum

Så bra! Vi har varit på babyfika hela dagen :) Själv? Kram

2009-08-21 @ 17:46:12
URL: http://justoneystadrake.blogg.se/
Postat av: Erika Drake af Hagelsrum

Jaså inte? Jag började i en grupp som heter Unga Mammor, där fikar man och lagar mat med massa skit snack! Jätte kul :) De flesta är 23-24 så inte super unga. Det har du säkert i din kommun med :) Nästan alla kommuner har det.

2009-08-21 @ 21:54:32
URL: http://justoneystadrake.blogg.se/
Postat av: Nicolina

förlåt att jag inte har hört av mig men har haft fullt upp och har har bytt blogg nu så hoppas vi hörs där istället, den är : intealltidenkelt.blogg.se

ha det bra / nicolina

2009-08-21 @ 22:39:58
URL: http://jagvillintevaratjockmer.blogg.se/
Postat av: Emelie & Lukas

aa precis 6 februari =D



åå killar alltså så jävla fjantiga! Ja precis så känner jag också. Och jag förstår inte när jag ens skulle kunnat haft tillfälle. Vi var verkligen med varandra HELA tiden. Han hämtade mig t o m från jobbet ^.. eller jo det skulle väl varit på jobbet isåfall :O herregud haha!



Idag var vi bara i parken en sväng men vädret ville inte vara som vi tyckte så vi gick hem efter någon halvtimma! Lukas uppskattar det ändå inte sådär super mycke än (A) Ni då? =) Kram

2009-08-21 @ 23:11:39
URL: http://mellemus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0