Navelpiercing

Funderar på att skaffa mig en Navelpiercing. Men är väldigt rädd för att den ska bli helt ful efter mitt andra barn! Blir det aldrig normalt efter en graviditet om man har en navel piercing. Ser på många är gravida att där blir en stor vristning vid piercingen. Jag tycker inte att det är fint då. Men samtidigt vill jag ha en när jag gått ner lite i vikt!.

Har ni några tips på detta?


Kommentarer
Postat av: linda

Jag satte dit min piercing igen efter att Melanie blivit fött och det se hur bra ut som helst. Där är en pytte liten bristning vid den men kulan på piercingen döljer den. Annars ser det bra ut.:)

2009-08-11 @ 12:41:30
URL: http://littledolly.blogg.se/
Postat av: Amanda & Oscar

Jag hade en navelpiercing innan graviditeten och det är jättefult nu. Skinnet är fortfarande jätteutsträckt där den satt så det ser hemskt ut om jag sätter dit ett smycke. Men det betyder ju inte att det blir så för dig!

2009-08-11 @ 12:46:13
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Anilia

Det är olika. Men det brukar gå bra å sätta i smycket igen efteråt. =) Värre är de ju om man får så mycket bristningar att man inte vill visa magen mer :D



Planerar ni fler barn nu? :D



Svara gärna på min blogg, anilia.blogg.se, för annars märker jag inte om du svarat :) Kram!

2009-08-11 @ 15:45:40
URL: http://anilia.blogg.se/
Postat av: Sussiie

Hade också en piercing innan min graviditet, men magen töjs ut så mycket så det ser inge bra ut efteråt. och har blivit en liten bristning.

2009-08-11 @ 18:23:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0